Mit jelent ez az irtózatosan rossz állom?
Az egész ugy kezdődött ,hogy egy épületben voltam..mint ha egy iskola lett volna de rengeteg ember volt ott...aztán. Egyszer megyek és meletem ment az exem akit régebben nagyon szeretem és még most is valahol legbelül. Aztán lóbáltam előte a kezem ő hátul megfogta egy pillanatra. Aztán mondtam miujság? ( kicsit zavarba is voltam) erre ő megsértődve ,hogy miért terjesztek valamit róla? én meg mondtam sose hazudam neked mindig az igazat mondtam te is tudod ..azt mondja akkor most miért nem? Én meg mondtam miért veszed ,hogy nem az igazat mondom? azt mondom. Ő erre oké. És elment.! Én meg folyton követem egész álomomban de nagyon hosszan volt hogy futni kellet utána spirintelni embereket felboritottam véletlenül figyelmetlenségből de elnézést kértem..mindig elbujtam egy dolog mögé de a barátnője aki vele volt észrevett. és a végén elég mérges volt...a lényeg az eem találkozot álmomban fiukal akikel puszilkodott meg ölelkezett..pulcsiuk is rajta volt..stb.szóval elég durva érzések voltak bennem. Közbe találkoztam egy régi haveral és vitatkoztunk ki tud gyorsabban futni...bár ő épp csajozott...aztán mentem tovább követni és felkeltem...ez mit jelent??? Fontos lenne tudnom. Köze van a jövőhöz vagy hozzám? Tegnap volt a szülinapom.o.O
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!