Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az állom?

Mit jelenthet ez az állom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Borzalmas álmom volt az éjjel. Mamámmal álmodtam aki már 5éve halott.Az álmom úgy kezdődött,hogy nem tudtam,hogy terhes vagyok,váratlanul elindult a szülés(fájdalmasnak nem igazán nevezhető)...Megszültem a babát,alig tudtak egy páran róla,majd haza vittük,ahol a mamám és édes anyám várt minket..Mama kivette a kezemből a gyermeket mondván,hogy majd ő leteszi..Én értetlenkedve mondtam,de hát meg kellene etetni...Édes anyám mondta,hogy majd ha sír megeteted...Hiába vártam nem sírt..Elkezdtem keresni kutatni,majd megtaláltam a halott kis babámat...Elkezdtem kiabálni,hogy megölted!

Itt megtört az álom,felébredtem.......Borzalmas,hátborzongató,szinte sokk szerű érzés kerített magába.....

2015. jún. 19. 07:47
 1/3 anonim válasza:

Az álmok néha azokat a gondolatokat gyúrják össze, amiken napközben gondolkozol. Valószínűleg családot szeretnél, de félsz, hogy belebuksz, nem sikerül. Vagy valami hasonló. Igazából szerintem az álmokat nincs értelme elemezni. Főleg, hogy nagyon sokan nem is emlékeznek arra, hogy mit álmodnak, én is csak azért szoktam, mert kész regényeket álmodok néha.

Legutóbb zombi apokalipszis volt és menekültünk házról, házra egy biztonságos helyet keresve, párszor majdnem elkaptak, végül találkoztam életem szerelmével a menekülés során és mikor már majdnem minden tökéletes lett, idilli érzelmi élet, a zombik is kezdtek eltűnni, hirtelen feltűnt egy horda és mindenkit elkaptak, és amikor engem is akkor ébredtem fel. Na most akkor ebből mit lehet leszűrni? Szerintem azt, hogy nem szabad zombis filmeket néznem és túl sokat vacsoráznom, lassítja a mozgást... :D

Viccet félretéve ne foglalkozz vele, csak rányomja a bélyegét az egész napra.

2015. jún. 19. 08:00
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod,tény és való,hogy a reggelemre már rányomta :/ ...a csald alapításra visszatérve,van egy 3éves kis fiam :) egyenlőre számomra ő a minden.
2015. jún. 19. 08:06
 3/3 anonim válasza:

Na hát én az első ijedtség után ezért szoktam magam kiröhögni, hogy ennyi marhaságot más biztos nem képes összeálmodni. Ha már reggel van a páromnak is elmesélem, régebben pedig leírtam, hol naplóba, hol netre blogba, hogy ne csak én derüljek a "horror" álmaimon.

De tényleg nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Egyébként jó egészséget a kisfiadnak. :)

2015. jún. 19. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!