Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez az állom mit jelent?

Ez az állom mit jelent?

Figyelt kérdés

Az volt az első hogy ugye mentem iskolába na és meg voltam az órák jövünk ki felé és én szinte mindig be szoktam menni az elektroba ilyenkor és az álmomban is be mentem, és szoktam venni az hangfalamhoz cuccokat de van ott egy nagyon durva gamer PC az mindig meg szoktam nézni akkor is megnéztem és pont akkor jött be apám és azt mondta hogy: kell neked ez a gép? erre én- igen és erre válaszolja: jó akkor vegyük meg! olyan 650-euró..

És amint haza hoztuk és kezdtem ki csomagolni fel keltem olyan 3-órakor.. És amit vissza el aludtam itthon voltam és a mamám kezembe nyomott egy Samsung Galaxy s4-et ezek mit jelentenek? (Amúgy lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek...)

2014. szept. 21. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Bárcsak én is így kellnék
2014. szept. 21. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:
650 euroert nincs jo gamer gép. Az s4 meg Rég kifutott
2014. szept. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!