Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mint jelent ez az állom?

Mint jelent ez az állom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy találkoztam a középiskolai igazgatómmal azon az úton amin még általános iskolába jártam.

Amikor megláttuk egymást elhányta magát, nem volt túl jó állapotban, ezután továbbmentünk különböző irányba.

Az egész szituáció alatt nem szóltunk egymáshoz, csak néztük egymást pár méterről amíg be nem fejezte a hányást és el nem indultunk.

2017. jún. 22. 02:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt veled valami különleges esemény mostanában? Vagy történt olyan dolog, amire úgy gondolod, van köze az álmodozás? Tulajdonítasz ennek az álomnak jelentőséget?
2017. jún. 22. 20:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Mostanában túl sokat álmodok a volt középiskolai osztálytársaimról, tanáraimról (zsinórban az 5. volt ez), így tulajdonítok neki jelentőséget.

Nem történt semmi különleges dolog.

2017. jún. 22. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Hiányzik a középsuli közössége ês a velük való viccelődés :D
2017. jún. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!