Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet ez valamit?

Jelenthet ez valamit?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy barátja aki már rég bejelölt facebookon és talán kétszer láttam élőben egészen mostanáig. Pár napja nála voltunk egész délután de így se sokat beszélgettünk. Csak pár szót váltottunk egymással.

Neki van egy barátnője akivel sokat vitáznak mert a srácnak van egy hobbija ami kicsit veszélyes és ezt a csaj nem akarja megérteni. Nem jósolok nekik hosszú kapcsolatot amúgy. Akkor is épp összevesztek a barátnőjével amikor ott voltunk és ekkor mondta, hogy valahogy nem lehetne belőlem csinálni még egyet?! Ezt arrafel mondta, hogy az én barátomnak is ugyanaz a hobbija csak én megértem.

És ma álmodtam valamit amivel nem tudok napirendre térni. Azt álmodtam, hogy ez a srác beteg lett de már a gyógyulás útján haladt és amikor találkoztunk hosszasan öleltem, tényleg mintha régóta barátok lettünk volna. Majd este kettesben töltöttünk egy fél órát kb, de közben a barátom végig ott volt azon a helyen ahol voltunk. Aztán elkísért a srác a wcig, mentem pisilni és zuhanyozni, ott is ölelkeztünk kicsit és majdnem megcsókolt de végül nem történt semmi, ő hazament. Aztán írt nekem facebookon, hogy legyek szíves írjam le, hogy mit csináltam a wc-n :D közben a barátom a közelben volt és ezt meglátta. Nem nézte jó szemmel de nem szólt semmit.

Jelenthet ez valamit szerintetek? Mióta felkeltem ezen agyalok.

2017. júl. 9. 05:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez csak az álmodban lévő elképzelés. Egyáltalán miért nincs olyan párod hogy csak a pároddal vagy és kész. Nem kell más.barát hozzá. Egy elég aki be totál love sztori. Csak mondom 😉
2017. júl. 9. 08:05
 2/2 thoomas26 ***** válasza:
44%
Megérintette a lelkedet a srácnak az a célzása, miszerint nem lehetne belőled csinálni még egyet? Kicsit beindult a tudat alattidba a dolog, és az álmodban ilyes formán jutott felszínre. Valószínűleg neked is bejön valamilyen szinten a srác, ugyanakkor tudod, hogy neked most párod van. Ennél többet valószínűleg nem jelent.
2017. júl. 9. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!