Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Van egy lányismerősöm (fiú vagyok) és mindig az erotikát képviseli az álmaimban, nem tudom miért, egyszer egymás mellett aludtunk és azóta (de előtte is) voltak fura álmaim vele (átöleltem közben) mindegy. A lényeg, hogy most azt álmodtam, hogy megint átöleltem, de szerelmesen, csak úgy simán. És tűzforró volt a teste, mintha lázas volna. Nem volt kellemetlen. Az álom többi része szinte lényegtelen, az érdekelne, hogy ez a mozzanat mit jelenthet. A lány foglalt, egy istennő, de nem vagyok szerelmes belé, és amúgy nem is sokat foglalkozok vele. Barát.2010. máj. 19. 06:36
1/4 anonim válasza:
az álmok általában beteljesülnek .legalább is nálam mindig.és az álmod valojában vágyakozás szerintem
2/4 anonim válasza:
A legalapabb álomfajta: kívánod.
3/4 anonim válasza:
szexuális vonzalom.
+ lehet, hogy most nincs barátnőd...
4/4 A kérdező kommentje:
ja ezt vágom, hogy számomra mit jelent.... de, hogy ennek mi a "jelentése" azt nem... tényleg k.rvára kívánom,
2010. máj. 19. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!