Érdekes volt ez az álom! Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
A szereplők: Én 1 fiú akit ismerünk, és egy lány unkoatesóm akikell nem vagyok jóba!
Na szóval az volt hogy a munkahelyem előtt voltunk az uncsimnak kelletett ilyen kis tolos kocsival hazavinnünk sót, ásványvizet és colát, magyarán mi csicskáskodtunk neki!Majd ez után a fiú és én elmentünk 1 kipusztult helyre !Ott megölelt és megcsokolt, pedig csak haverok vagyunk!Na és aztán volt ez a badarság, hogy volt egy óriási gödör amibe kutyák békák és patkányok voltak!Azokat égettük el!A kutyák pedig ugráltak kifele!
2010. máj. 18. 17:43
1/3 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy nemsokára medvedisznóemberré változol!
2/3 anonim válasza:
Ez csak egy álom, semmit se jelent:)
3/3 anonim válasza:
Majd ez után a fiú és én elmentünk 1 kipusztult helyre !Ott megölelt és megcsokolt, pedig csak haverok vagyunk! nemtudom. nekem ebből az jött le, hogy a szerelem tönkre teheti a köztetek lévő kapcsolatot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!