Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kéz megérintése mit jelenthet?

Kéz megérintése mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam az egyik éjszaka, hogy egy férfi, akit már egy jó ideje ismerek rá tette az egyik kezét az én kezemre. Majd közvetlenül utána fel is ébredtem,és tisztán emlékeztem rá. De csak ennyi volt,hogy megfogta az egyik kezem és talán rám is nézett, de ebben már nem vagyok biztos. Tudni kell azt,hogy ez a férfi nagyon tetszik, de sajnos még nem alakult ki semmi közöttünk. Valószínű ezért,álmodhattam róla. Már a tudat alattim is örülne neki ha lenne valami közöttünk.

Ez egy teljesen hétköznapi álom volt tudom, de én nagyon örültem neki, mivel inkább rémálmaim szoktak lenni, és azok után ez mennyei volt...:D Csak az kár,hogy nagyon rövid volt.

A rémálmaimban sokszor van tűz, illetve betörés, rablás, halálesetek stb...

2017. máj. 19. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Fúúúú, megfogsz lepődni: azt jelenti, hogy aludtál.
2017. máj. 20. 00:45
 2/2 thoomas26 ***** válasza:

Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdést, hiszen valóban ezért álmodtál vele és ezért ezt. Egyszerűen szeretnéd őt, szeretnél vele komolyabb kapcsolatba kerülni, s vágysz rá, hogy megérintse a kezed, vagy tágabb, szimbolikusabb értelemben véve, hogy komolyan kézbe vegyen téged. Amiért olyan hamar vége lett, több oka is lehet. Talán annyira jól esett, annyira hatott az érzékeidre, hogy ezáltal megébredtél, vagy talán a lelked mélyén féltél is a folytatástól, kicsit bizonytalan vagy, esetleg kevés az önbizalmad e kapcsolat létrejöttét illetően, s ezért nem álmodtad tovább.

A rémálmaid a kiegyensúlyozatlan testi és/vagy lelki állapotodra utalnak. Valamitől a valóságban is félsz, valami nyugtalanít. Összességében szólva a mindennapi gondolataidnak a többsége negatív előjelű a pozitívakkal szemben. Ha ezeken tudsz változtatni, illetve a mindennapi félelmeiddel szembe tudsz nézni és túl tudod tenni magad rajtuk, akkor a rémálmaid is jó eséllyel megszűnhetnek.

2017. máj. 20. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!