Mit jelent ez az álom? (Többi lent)
Kezdjük ott, hogy álmomban mindenkinek volt valami különleges képessége vagy mi, és harcban álltak egy alternatív világgal. Na szóval, mivel háború dúlt a két világ között megpróbáltak minél több elitet kiképezni és az erő határozta meg a különböző rangokat. Akinek nem volt semmiféle különleges képessége azok NULLA rangsorsolást kaptak és ők nehezebben kaptak állást sokkal gyakoribb volt a halálozási arány és az életkörülményeik sem éppen kedvezőek voltak. Szemétdombon kellett élniük, közben meg sokan prostitúcióból éltek drogterjesztésből, rablásból, csalásból és miegymásból. A nullásoknál állandóan razziát tartottak a hatóságok és vissza is éltek a hatalmukkal (fizikai bántalmazásra meg ilyenekree kell gondolni) Viszont voltak köztük olyanok is, akik tisztességes dolgozók voltak, ők többnyire atomerőműben kaptak állást máshol nem.
A más világbelieket démonoknak hívták, mert azok is voltak, de technológiailag levoltak maradva, szóval a háború igazán egyoldalú volt. A nemesek, akiknek amellett, hogy különleges képességeik voltak még legjobb felszereléssel is el voltak látva, mint különféle fegyverek gránátok és menő járgányok. 😏
Egyszer csak háború tört ki a három fél között élet halál harcot vívtak a démonok, nemesek és nullások. De a tisztességes dolgozók okosabbak voltak, mert egy atombabát építettek és egy atombombát helyeztek a harctérre. Na meg különféle lakott területeken hidakon, mert ők amolyan terroristák voltak, és az atomerőmű volt az Istenük. Éppen robbantani akartak amikor épp felébredtem. 😑
Leszögezném, hogy előtte láttam egy - két amolyan filmet és a részleteket is én dolgoztam ki, mert az álom átugrott egy-két jelentett meg aztán sok volt a cenzúra, a látvány világ is kis költségvetésű volt. 👌
Érdekes filmet lehetne belőle készíteni:)
Egyébként van egy olyan mondás, hogy az álmok valóra válnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!