Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? (Többi...

Mit jelent ez az álom? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy álmomban mindenkinek volt valami különleges képessége vagy mi, és harcban álltak egy alternatív világgal. Na szóval, mivel háború dúlt a két világ között megpróbáltak minél több elitet kiképezni és az erő határozta meg a különböző rangokat. Akinek nem volt semmiféle különleges képessége azok NULLA rangsorsolást kaptak és ők nehezebben kaptak állást sokkal gyakoribb volt a halálozási arány és az életkörülményeik sem éppen kedvezőek voltak. Szemétdombon kellett élniük, közben meg sokan prostitúcióból éltek drogterjesztésből, rablásból, csalásból és miegymásból. A nullásoknál állandóan razziát tartottak a hatóságok és vissza is éltek a hatalmukkal (fizikai bántalmazásra meg ilyenekree kell gondolni) Viszont voltak köztük olyanok is, akik tisztességes dolgozók voltak, ők többnyire atomerőműben kaptak állást máshol nem.

A más világbelieket démonoknak hívták, mert azok is voltak, de technológiailag levoltak maradva, szóval a háború igazán egyoldalú volt. A nemesek, akiknek amellett, hogy különleges képességeik voltak még legjobb felszereléssel is el voltak látva, mint különféle fegyverek gránátok és menő járgányok. 😏

Egyszer csak háború tört ki a három fél között élet halál harcot vívtak a démonok, nemesek és nullások. De a tisztességes dolgozók okosabbak voltak, mert egy atombabát építettek és egy atombombát helyeztek a harctérre. Na meg különféle lakott területeken hidakon, mert ők amolyan terroristák voltak, és az atomerőmű volt az Istenük. Éppen robbantani akartak amikor épp felébredtem. 😑

Leszögezném, hogy előtte láttam egy - két amolyan filmet és a részleteket is én dolgoztam ki, mert az álom átugrott egy-két jelentett meg aztán sok volt a cenzúra, a látvány világ is kis költségvetésű volt. 👌

2017. ápr. 15. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdekes filmet lehetne belőle készíteni:)

Egyébként van egy olyan mondás, hogy az álmok valóra válnak...

2017. ápr. 15. 10:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Már gondolkodtam rajta, hogy egy mozi filmet csinálok belőle. 😁
2017. ápr. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!