Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthez ez...

Szerintetek mit jelenthez ez az álom?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó barátom, nagyon kötődtem hozzá, nagyon közel állt a szívemhez, de egyik pillanatról a másikra eltávolodott tőlem, végül már nem is válaszolt nekem üzenetekre, hívásokra, és még látni sem akart - legalábbis, gondolom, mert soha nem válaszolt nekem semmire. Nagyon nehezen, de úgy, ahogy, feldolgoztam ezt, elengedtem őt. Azóta sem beszélünk, vagy tudtam meg, miért cselekedett így.

Viszont jó pár hete rengetegszer álmodom vele, és minden álmomban véletlenül futunk össze. Ha ránézek, ő mindig lesüti a fejét, mintha szégyellné magát, és a szemembe sem mer nézni. Először kibékültünk, beszélgettünk, egy másik álomban figyelmen kívül hagytam, hiába volt nagyon rossz, aztán egy harmadikban sajnáltam őt, egy negyedikben pedig a haragomat zúdítottam rá.

Nem igazán tudok ezen kiigazodni, mert ha belegondolok, nem vált már ki belőlem szomorúságot, vagy negatív érzelmet.

Nincs tippetek, miért álmodom vele, majdnem mindig ugyan abban a szituációban? - Csak a végkifejlet más, pl. a békülés, harag zúdítás.

2017. ápr. 12. 14:05
 1/1 thoomas26 ***** válasza:

Nem bírja még a lelked feldolgozni, hogy így alakult a kapcsolatod vele. Mivel egyébként érzelmet nem vált ki belőled már - ahogy írod -, így a tudat alattidban dolgozik még mindez. Ha mélyen magadba nézel, rájössz, hogy igazán még nem tetted magad túl rajta - s ez okozza a folyton visszatérő álmaidat, melyben újra s újra éled lényegében ugyanazt.

Megoldás lehetne, ha tudnád hogy miért távolodott el tőled, ha megérthetnéd az okát. Sajnos miatta erre akkor nem kerülhetett sor.

Ha ez nem megoldható, akkor csak az idő fogja ezt orvosolni - vagy az, ha már valami vagy valaki miatt a lelked mélyén is túl tudod magad tenni ezen az egészen.

2017. ápr. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!