Jelenthez ez az álom?
Az álmomba a barátnőmmel és sok ismeretlen arccal mentünk lefele egy épület kőből készült lépcsójén. Én nagy szemekkel néztem egy srácot. Fogalmam sincs, ki volt az.
A lépcsőről leérve elmentünk egy buliba, ahol csak mink voltunk, azaz akikkel lépcsőzgettünk.
A fiút néztem és néztem, de valamiért hazamentem.
Nem sokkal később a buliból hoztak nekem kettő darab sütit. Az egyiken Pókember volt csokiból rárajzolva, a másikon egy focilabda. (Egyáltalán nem szoktam se focit nézni, se a Pókembert...) A sütit megéve kedvet kaptam, hogy visszamenjek a buliba.
A fiú miatt kiakartam csípni magam, de mikor a tükörbe néztem és a hajam állítgattam, akkor hirtelen megváltozott a tükörképem.
A hajam sötétbarna, göndör volt. A szemem szintén sötétbarna, ahogy a bőröm is. Teljesen máshogy néztem ki, mint ahogy valójában.
Mit jelent ez az álom?
(Egyébként szőke hajam van, ami cseppet sem göndör, és zöld a szemem. Emellett világos a bőröm.)
A válaszokat előre megköszönném. :)
Elírtam a kérdést:
Mit jelenthet ez az álom?#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!