Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthez ez az álom?

Mit jelenthez ez az álom?

Figyelt kérdés

Az álom lényege az volt hogy egy soha nem látott helyen voltam ahol mindenki engem üldözött, és akik velem voltak azok mind meghaltak, kétségbeesésemben egy sárkányt formáló szoborhoz rohantam és neki könyörögtem hogy segítsen, ekkor megmozdult valamit mondott majd felmásztam a hátára és elrepített messzire, és letett egy erdőben ahol közölte velem hogy most csak álmodok és hallgassak a megérzéseimre és menjek az erdőben oda ahová vágyok.Ott egy kopasz hófehér hálóingben lévő nő várt mikor meglátott lassan megindult felém megállt velem szemben nem szólt semmit csak a vállamra rakta a kezét, ebben a pillanatban eltűnt a testem és mint egy porszem lebegtem, majd rám fújt és én felébredtem.

Elég megrázó álom volt aki jártas álomfejtésben meg tudná mondani nekem mit is jelenthet ez az egész ?

2014. szept. 26. 13:21
 1/3 Legoman ***** válasza:

Ez egy nagyon szép és információkban gazdag álom, mert ez nem csak egy álom volt.

Én elmondom mi volt ez:

Amikor téged üldöztek az azt jelentette, hogy gondjaid és problémáid vannak, amikből egyre több és több lesz, és már nem birod őket, ezért futottál a sárkányhoz, ami valószínűleg a megoldás a gondjaidra. Mikor letett az erdőnél, akkor elvitt téged egy olyan helyre, ahol békességre lelhetsz és megszabadulhatsz a gondoktól és, az a nő nem hálóingben volt, :) hanem az az ő színe volt, ugyanis ő a te angyalod egyike volt és nem véletlen, hogy álmodban megjelent, mert általában, akkor jelennek meg, ha valami nagyon fontosat akarnak tudatni veled. Amikor a válladra rakta a kezét és lebegtél, az azt jelentette, hogy megszabadít a gondjaidtól, de ehhez meg kell jegyezned a sárkány szavait:

"Hallgass a megérzéseidre és menj az erdőbe oda ahová vágysz!"

Ez azt jelentette, hogy ne másoknak akarj megfelelni, hanem foglalkozz azzal, amivel szeretnél, azzal foglalkozz, ami a legnagyobb békességet hozza meg számodra.

Próbáld ki:

Képzeld el magad abban az életben, amit most élsz, és figyeld, ha összeszorul az állkapcsod vagy a gyomrod és rossz érzés is eltölt, akkor ez annak a jele, hogy rossz úton jársz.

Most képzeld azt, hogy azt csinálod, amit szeretnél, azzal a munkával foglalkozol, amit mindig is szerettél volna csinálni. És ha a szívedet melegség önti el és jó érzést kelt benned, akkor arra kell menned.

És tényleg hallgass a megérzéseidre.

Írok egy privát üzit és még mondok vmit.

2014. szept. 26. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:

soha nem látott hely=ihletettség

üldöznek=szerencsétlen leszel

"ti" meghalnak=sok csalódás, stressz, meglátod az emberek igazi oldalát!

kétségbeesés=baj

sárkány=magasabb éned aspektusa (ereje), meditáció

elrepit messzire=nagy ihletettség

erdő=munka, végsö út egyedül a beavatás felé xd

Ilyenekben mindig a folyamatos, állandó "sugallatokat" kell majd követni, ez a folyamatos vezetés, figyelés!

kopasz=nagyon rossz jel, nyomort és böjtöt jósol

Kopaszság alázatot is jelent, az egó áttörését.

hófehér jó jel, Isten szine, a végén nagy jutalom vár (Mester)

Válladra rakja a kezét=segitséget jelent, vagyis nem lesz az hogy a végén semmi nem lesz!

eltünik a tested=új világ, tisztánlátás

rád fúj=nagy áldás

2014. szept. 27. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sokat segítettek, és igaznak is érzem őket nagyon!

2014. szept. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!