Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthez ez? Miez van köze?

Mit jelenthez ez? Miez van köze?

Figyelt kérdés
Még mielőtt jön a sok kérdés lány vagyok és biszexuális. Na szóval, pár héttel ezelőtt volt egy érdekes àlmom. Egy nagy fehér szobában voltam, és volt egy nagy fehér ágy ahol feküdtem, körülöttem mindenhol fehér lepedő. A lány akit szeretek az ölemben feküdt és valamit mondott de nem értettem tisztán. Majd megcsókoltam. Ekkor megláttam az egyik legjobb barátomat. Ezekben mi az összefüggés? Nagyon aggaszt ez az álom.

2016. nov. 18. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
de ott lettem volna :D
2016. nov. 18. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért aggaszt, nem szép álom volt?
2016. nov. 18. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Pár héttel ezelött irtad? Az álmok többsége a közeljövőről szól. A nagy fehér szoba pl tisztaságot, fényességet, vidámságot jelenthet. Fehér ágy pedig meditációt, boldogságot, meghittséget. A többi az erre való reakció lehet, de a csók valami ismeretet is jelent, tehát valamit felismerhetsz benne, meg ezek kedvesságet is jelentenek. A legjobb barát megjelenése lelkiismeretfurdalást, a szokásos dolgok visszatörését jelenti.. hát nem tudom, de biztos nem jelent jót az álom
2016. nov. 19. 07:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez pontosan azt jelenti, hogy arra vágysz, hogy hármasban csináljátok. Próbáld meg összehozni a dolgot!
2016. nov. 19. 07:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Láttál valami problémát az azonos neműekkel való kapcsolatban, amikor először csináltad?
2016. nov. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!