Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti ggondolodtatok már ezen?

Ti ggondolodtatok már ezen?

Figyelt kérdés

Többször is elő fordul egy emberi álomban, hogy a ház tetejéről esik az ember, de nem ér le. Elvileg ez azt is bizonyítja, hogy az agy az álomb@ csak azokat tudja beidézni, amit az ember látott, halott, érzet. Tehát azért van az, hogy az ember nem ér le, pont akkor kel fel, mert az agy még nem érzet, nem észlelt ilyen dolgot.

Nektek mi a véleményetek erről?

2017. ápr. 12. 21:46
 1/3 anonim válasza:

Ez hülyeség. Én egyszer azt álmodtam, hogy beszippantott egy fekete lyuk és vele együtt az egész Földet is "felspagettizálta", és még utána is tudtam gondolkodni valamennyire, bár nagyon nehezen és kicsit olyan volt, mintha nem léteztem volna, nem éreztem se rosszat, se jót sem, aztán hirtelen felkeltem.

A háztetőről való zuhanás érzéséhez hasonlítja az agyad az álomba kerülés pillanatát. Ez akkor van, ha már kezdesz felébredni, de visszasüllyedsz egy mélyebb fázisba. Ha éltél már át tudatos álmot, akkor tudod, hogy az álomba merülés pillanata, szó szerint is álomba merülést jelent. A földet érés pillanatában pedig izgalmi állapotba kerülsz és a hirtelen hangulatváltozás okozza a felébredést, mint amikor gyakran rádöbbensz, hogy álmodsz, de az izgatottságtól felébredsz egyből.

2017. ápr. 12. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt. Bár ez a feketelyuk ez elgondolkodtat.
2017. ápr. 13. 08:18
 3/3 anonim válasza:

én személyszerint az álmok 70% ban rájövök hogy álmodom amire rájöttem hogy az emlékeid torzult változata az egész többnyire sok külömböző emlék,érzés öszekeverve egyben

Ha rájösz hogy álmodsz tudod irányítani amivel ellehet szórakozni de csak korlátozottan. olyakat tudsz csinálni hogy mozgatod a dolgokat ahogy gondolod vagy megállitod az idöt visszatekered de az emberek viselkedését és a helyszínt csak azokhoz az élményekhez kötődő helyszinekre tudsz váltani. Pl.: ha van egy rémálmod, nem tudsz átváltani valami szép dologra csak egy más rémálom lesz belőle

2017. ápr. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!