Ha egy olyan személlyel álmodtam, akivel régen sok időt töltöttem, de pár éve ez abbamaradt, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Ha ez számít, akkor a karate edzőm volt, én nagyon szerettem, még most is szeretem.2017. ápr. 13. 18:19
2/4 A kérdező kommentje:
Az igaz.
Csak fura, hogy más emberekkel nem álmodok, azokkal sem, akik közelebb állnak hozzám.
2017. ápr. 13. 19:03
3/4 thoomas26 válasza:
Az álmok nem tudnak hazudni. Ott látszik meg igazán, hogy valójában kihez is kötődsz. Ezért is nagyon fontosak az álmaink elemzése, ugyanis mindenféle mellébeszélés nélkül mutatják meg vagy utalnak rá arra, ami igazából a lelkivilágunkban és a lelkünk mélyén zajlik.
4/4 anonim válasza:
Próbáld magadban kielemezni,hogy az ex edződben milyen tulajdonságok vonzanak!Akár jegyzetelheted is.
Csak zárójelben:
(Egy ismerősöm megfogalmazta álmai pasiját:Magas,sportos,diplomás,istenfélő,intelligens,kedves,stb.Aztán talált egy iszákos alacsony,vézna,tanulatlan,durva pasit,akire rávetítette álmait,mert az jól megdugta végre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!