Már megint nem tudtam aludni egy fura álom miatt. Miért nem tudok normálisan átaludni egy éjszakát?
Azt a 12 próbatételt életem végéig kell végigcsinálnom vagy néhanapján kapok majd egy kis szabadnapot is? Az ott leírtak szerintem luxus, mellesleg az egész életem alvásról szólna. 😨 Az egyetlen problémám ezzel az álommal van, mert másképp kellemesen aludtam volna. Egyébként, aki végigcsinálja ezt a tréninget nem a leírtak miatt szunyókálna egy jót, hanem a fáradtságtól. 😁
Milyen vígjátékokra gondolsz? Mi van, ha rákapok és egész éjjel vígjátékokat fogok nézni? Másfelől én sem értem miért foglalkoztat, mert nem érdekel, viszont a tudatalattim mást diktál. Egy részem kíváncsi a másokat pedig hidegen hagyja. Én az utóbbira hallgatnék, de nem tudom legyőzni a másikat. Sajnos olyan vagyok, aki minden apróságon aggódik. NEM tudok valamit lezárni, amíg nem fejeztem be.. 😏
Ezt a teát vedd meg! [link]
Én a Rossmanba vettem, 2hónapig nem aludtam este, csak nappal,mert volt egy nagyon durva rémálmom.. megittam egy ilyen bögre teát és aludtam mint a bunda és nem álmodtam rosszat se:) (a dobozára az van írva hogy átmeneti alvászavarokra van, és nagyon finom, csak sokat kell tőle pisilni:D)
Köszi a linket. Kipróbálom majd, de remélem nem valami drog vagy ilyesmi, mert az van oda írva, hogy ,,hangulatjavító" teakeverék.
Értem. Asszem én is kipróbálom.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!