Többször is volt már, hogy álmodtam valamit, ami másnap,vagy pár nappal azután megtörtént. Voltak jelentéktelenek is,de volt olyan ,ami teljesen ugyanaz volt. Pl: megálmodtam az iskolás jegyemet( mármint dolgozat után,mielőtt nem osztották ki), megálmodtam a másnapi újság egy részét...stb. Sok ilyen volt, de talán a legijesztőbb,hogy megálmodtam azt a balesetet,amikor egy iskolabusz ment bele egy híd lábába (vagy mibe?). Pár nap múlva már jött a hír,hogy megtörtént. Múlt éjszaka megint egy balesetről álmodtam, ezért gondoltam megírom ide, hátha valaki tud választ ezrkre az álmokra.
Most milyen balesetről álmodtál? Amúgy para ez az egész. Mondjuk velem is voltak olyanok,hogy megálmodtam valamit,csak nem ilyen durvát.
2017. ápr. 11. 18:37
2/7 thoomas26 válasza:
Az egészen közeli jövő viszonylagos pontossággal már most létezik, ezért az álmaidban (mely egy sajátságos tudatállapot) bepillantást nyerhetsz az eseményeibe. Úgy gondolom, nem véletlen, ha ilyenek történnek veled; valami üzenetet mindenképpen hordoznak. Akár azt, hogy higgy a jövő jelen létezésében.
2017. ápr. 11. 18:43
3/7 anonim válasza:
Az ember,NEM képes megálmodni a jövőt,különben nem működnének a szerencsejátékok.
Viszont működik a "dezsavű"érzés,ami utólag gondolja azt,mintha megálmodta volna,vagy megtörtént volna már egyszer.
Szintén működik,az önmagát beteljesítő jóslat(álom),melyben az,akinek jósoltak(megálmodta),tudatalatti parancsa a jóslat(álom)irányába kényszeríti a dolgok folyását.Ez akkor működik,ha az illető hinni akar a jóslatban(álomban).
2017. ápr. 13. 00:32
4/7 anonim válasza:
,, Jövőből végtelen van ám csak egy válik valóra"
-Arylin aspektus
forditom: jövőbe utazni is csak egy LEHETSÉGES jövőbe lehet , mert kitudja milyen változást vesz még a világ.
Pl: az egyik párhuzamos világban 2texas van. És ezzel többet mondtam mint szabadott volna.
-oWn
2017. ápr. 14. 20:33
5/7 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Bocsi a helyesirasert,telefonrol nyomom. A folyamatos dezsavu azt jelentheti,hogy mar ezelott is megelted ezeket a dolgokat. Neha felkialtojel,mi az,amin valtoztathatsz is. Ha tobbszor almodsz kesobbi valosagot,feltehetoen elozo eletedben is hasonlo donteseket hoztal. A hibak is addig ismetlodnek,ameddig le nem vonod a tanulsagot. En hiszek benne.
2017. ápr. 22. 20:55
6/7 anonim válasza:
Nekem is pont ez van már egy ideje.
Csak hogy a legfrissebbeket irjam:
Megállmodtam, hogy leszakad a redőny: Pár nap múlva leszakadt a redőny, és ugyan azt mondtam, mint az álmomba a nagyimnak
Megállmodtam, hogy jövök haza a Margitszigetről, és a túloldalon ugyan úgy ott állt a csávó, mint az álmomba, ugyan ott, ugyan abban a ruhában, biciklivel.
És még sok más. Nem tudom mi akar ez lenni, de kicsit para.
2021. okt. 11. 14:52
7/7 Csentezsofia627 válasza:
Mostanában velem is ez van! Miota betöltöttem a 16-ot olyan fura álmaim vannak amik valora válnak. Megálmodtam a jegyeket és rá a reakciomat, hogy elfelejtem a házit, a spárba le van árazva a pizza. Nagyon para és kezdek félni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!