Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap éjszaka lefeküdtem aludni a munkahelyemen ami egy kórház.Be is aludtam és volt egy elég fura álmom.Az álmomban ugyan ott voltam a munkahelyemen és egy idős ember feküdt mellettem akinek fenn volt akadva a szeme.Egy idő után felkelt és elkezdett követni,de aztán hirtelen eltűnt.A fal tiszta véres volt és ilyen "sátáni jelek" rajzolódtak ki(most nem jut eszembe hogy hívják ezeket).Aztán felébredtem az álmomból de be volt görcsölve a lábam és mozogni nem tudtam csak a szemem mozgott.Akartam szólni a kollégámnak,de hang se jött ki a torkomon.Aztán megint lecsukódott a szemem és megint csak a kórházban ébredtem(az álmomban) egy nő mellett aki folyamatosan nézett,de nem történt semmi.Aztán felébredtem és görcsölt az egész lábam,de végre feltudtam kelni.Egy ideig gondolkoznom kellett,hogy most is e még álmodok vagy nem.Teljesen begolyóztam vagy ez micsoda?Még múltkorában felvettünk haverokkal egy videót amin elsuhant egy fehér fénygömb amit azóta se tudunk,hogy mi okozott.Nem nagyon akarok ebbe bele látni semmit csak érdekel más véleménye erről.
2017. márc. 20. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Alvásparalízis. Nekem is volt már ilyen, szerencsére, nekem hallucinációk nélkül.

[link]

2017. márc. 20. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd a Bibliát !

Higyjetek Istenben !

2017. márc. 20. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Kórhāzban sokan ki-be jàrkàlnak a testükből vagy épp nem túl kellemes állapotban meghalnak.Szoval eleg nagy a szellemjaras.Alvas közben pedig könnyebb erzékelni őket.
2017. márc. 20. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!