Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy megyek le e lépcsőnkön és egyszercsak egy félméteres orvosi tű amivel az oltást kapjuk magától felemelkedik és mozogni kezd és felém közeledik aztán hirtelen a nappalinkban vagyok és a tű egyenesen felém jön és aztán a többi tárgy is lebegni kezd és becsukom a szemem és felébredek hajnali fél négykor és emlékszem hogy annyira féltem mint még soha.Teljesen halálfélelmem volt és vagy fél órán át szenvedtem mert nem tudtam felébredni szóval félálomban voltam és csak nyögdécseltem mert nem voltam képes sikítani mintha a torkom nem engedné így csak erősen és minél hangosabban nyögtem és utána féltem becsukni a szemem és visszaaludni.Nagyon ijesztő volt.Van jelentősége?Ilyen még sosem történt.

2017. febr. 18. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:

nem veszélyes. El fog múlni. Ez a jelenség a korral jön és megy.

Lesz ez még ijesztőbb is, de nem veszélyes.

2017. febr. 18. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!