Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti is tapasztaltatok ilyet?...

Ti is tapasztaltatok ilyet? és ha igen akkor mi ez és mitől lehet

Figyelt kérdés
Sokszor van az, hogy egy adott eseménynél eszembejut hogy megálmodtam már az eseményt és tudom hogy mi fog történni először azt hittem csak szimplán deja vu-m van de kb 3 hónapja vezetek álomnaplót és kétszer is megtörtént velem az amit álmodtam (mind a kettőnél 3-4 nap telt el az álom és esemény között) és abszolút kiszámíthatatlan események ezek pl az egyik az volt hogy megálmodtam hogy átmegyek egy zebrán és leszólít egy csávó és pénzt kér (az álomnapló leírásának teljesen megfelelt a kinézete és ruhája)

2017. febr. 12. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, de ilyet még nem tapasztaltam. Olyat sokszor, hogy jelentéktelen dolgokat percekkel előre megéreztem, de pontosan.
2017. febr. 12. 19:51
 2/8 anonim válasza:
Én még nem, de barátnőmnek szoktak ilyenek lenni. Év elején mentem vele suliba és el kellett kanyarodni ugye az iskola felé. Éppen a barátnőnk szülei gurultak le kocsival és mi intettünk nekik. Azután a barátnőm mondta, hogy ő ezt megálmodta az nap este. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
2017. febr. 12. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
A dejavu akkor lesz, ha közel kerül egymáshoz egyazon esemèny kettő idősíkon egy időben. Egy apró gondolat is elèg, hogy eltèrővè váljon az esemènylánc folytatása.
2017. febr. 13. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
"Közel kerül" helyett, hogy pontosabb legyek, nagyjából párhuzamosan zajlik ès így kialakul a szinkron közted ès közted. Mint a legjobb barátod társaságában, erre szokták mondani, hogy egy húron pendültök. A madaraknál, halrajoknál megfigyelhető pszihikai jelensèg.
2017. febr. 13. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez is deja vu. )) :)

Nekem is volt ilyen régen, de átszoktattam agyam egy ennél általánosabb deja vu félére.

2017. febr. 13. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Oh.. mitőlre nem válaszoltam.

Agyad éppen eléggé gyors és erre nyitot állapotban van. Ez pszichéd miatt ilyen. Rengetegszer nincs spirituális oka, szóval nem sorsfordítóan fogsz jáshogy dönteni.

Kérdésekkel, írj nyugodtan írj rám.

2017. febr. 15. 01:35
 7/8 anonim válasza:
Velem is szoktak hasonló dolgok történni. Van, hogy egy dolgot sokszor megálmodok és mindig ugyanúgy. Olyan is, hogy megérzek dolgokat/eseményeket. Sokszor elgondolkozok rajta, de aztán mindig úgy vagyok vele, hogy ez normális.
2017. márc. 14. 13:16
 8/8 Dori.xx válasza:
Velem volt ilyen. De nem úgy mint veled. Amikor megtörtént, úgy éreztem "Hé! Ez már megtörtént velem!" De nem tudtam előre, csak abban a pillanatban éreztem úgy. Mintha előre látnám a jövőt, csak miután láttam el is felejtettem. Rengeted ilyen alkalmat éltem át, mégse tudom mit jelentenek. Remélem egyszer rájövök. Sok sikert kívánok a rájövéshez! :)
2017. ápr. 2. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!