Mit jelent a tó?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon intenzív álmaim voltak... Ami legjobban megmaradt benne, és legjobban foglalkoztat, ez az álomkép: Egy erdőbe vagyok egy barátommal (igazából nem tudom kivel, és az érzés maradt bennem, hogy baráttal, az arcára nem emlékszem). Sétálunk egy kis földúton az erdő mellett, aztán valamiért menekülnünk kellek valakik elől :O Rejtőzködtünk az erdőben, aztán volt egy tó, ( értelemszerűen sötét mert sötét volt csak a hold világított)oda ugrottunk be, hogy majd a tóban nem találnak meg minket. A tó felét, (ami a földút mellett volt ) bozótos szegélyezte, hallottuk hogy jönnek az úton ezért csak a fejünk volt ki a vízből, majd hirtelen a telihold arra haladt ahol engem megvilágít. Gyorsan lebuktam a víz alá. Végülis megmenekültünk, de olyan intenzív álom volt, hogy nagyon elgondolkodtam rajta2017. jan. 28. 17:32
2/3 A kérdező kommentje:
Eskü majdnem vicces voltál, aztán mégsem >.> :DDDDDDD
2017. jan. 28. 18:05
3/3 anonim válasza:
Hát azért ébredtél föl a vízalábukás után mert a halálunkat nem tudjuk megálmodni. am nemtom vannak e stressz problémáid ,igen vagy nem utána már tudok válaszolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!