Ezmiez? (Bővebben lent írtam)
Figyelt kérdés
Nyáron vettünk vidéken egy nyaralót/hétvégiházat. Amikor elősször aludtunk kint, egy lánnyal álmodtam, aki (álmomban) azt mondta, hogy ott élt, de 16 évesen meghalt. Elősször nem foglalkoztam vele, de mikor kint aludtunk (nem mindi, de) gyakran álmodtam ezt. Nemrég kimentünk tesómmal a temetőbe és tényleg van ott egy lány, akinek a sírjara rá van írva, hogy 1998-2014, élt 16 évet.2016. dec. 20. 18:26
1/3 anonim válasza:
Ennek mi köze van a házhoz? Igen, fiatalon is halnak meg emberek és ha te szándékosan arra koncentrálsz az álmod alapján hogy egy 16 évesen elhunyt lányt találj, akkor nem nehéz ezt egy temetőben kivitelezni - elég nagy eséllyel fogsz ilyet találni.
Nincs összefüggés, Csak a feltételezésedet akarod azzal igazolni, hogy elhajlítod az igazságot és kétféle információt összekapcsolsz.
2/3 anonim válasza:
Érdekes,de szerintem véletlen egybeesés.
3/3 anonim válasza:
Veletlenek nincsenek. Egy temetoben hany sir van?? Jo sok. Vegig nezted mindet, h talalj egyet amelyik egy 16 eves lany sirja?! Szerintem nem. A lany valszeg ott elt a hazban. Ha lagkozelebb jon almodban beszelgesss vele! Kerdezd meg O-e az a lany akinek a sirjat megtalaltad. Azt is megkerdezheted, mit szeretne. Ez teljesen normalis jelenseg, csak mostani elanyagiasodott vilagunkban az emberek nagy resze mar nem fogekony az ilyen dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!