Van egy álomnaplóm, sacc 1éve vezetem. Kb 45álmot írtam le. Segíttenétek megfejteni néhányat?
"erer álomnaplója
12-jún.-17 12:48:40
ezg álmodtam. nemtudom hogy nem tünt fel hogy egy álom.
Iskolában vagyok.
Lövést hallok az udvarról.
Mikor kinézek látom hogy a diákokat lövik vadászrepülôk.
Kifutok hogy segítsek. Ekkor talaálkoztam pár osztálytársammal, akik mellet volt egy aranykalitkába egy madár. Felkaptam a madarat, és bementünk az iskolába egy másik bejáraton. Ott egy öregasszony volt, akinek odaadtam a madarat, hogy vigyáztam rá. Elvette a madarat, és elvitte. Megsértôdtem hogy meg se köszönte. Ekkor mondtam hogy tetszett az a madár. Bement a szobájába a karácsonyfához, levett 4díszt hogy jutalom...
4 kékszínû bolyhos dísz.
Bementünk ezután a rajzterembe, és a gépelé ültem.
Egy nagy terembe kerültem, ahol a parlamentihez hasonlóan voltak a székek. Én az u középsô részénél voltam.
Ment a vita hogy franciaországot hogy osszuk fel.
4részre osztottuk, enyém a délnyugati rész lett.
Ismét a rajzterembe voltam, és terület szerzés céljából bulgáriát el akarjuk foglalni.
A hadüzeneti videót elkészíteték hamar a barátaim, és youtubéra felrakták.
Nagyon megijedtem hogy mi lesz a következmény ha veszíttünk. Nemzetközi bíróság, halál, stb.
Törökország hírtelen megtámadta bulgáriát.
Gyorsan levettük a videót, és egy másik lett felrakva, aminél nem bulgária megtámadàsa a cél hanem "felszabadíttása" a török támadók alól majd bulgária megszállása mint titkos cél.
Ezek utánn hazaindultam. Táblagépet a mellkasomnál levõ zsebbe raktam hogy ha lônek akkor az megállítsa a golyót.
Hazaértem, ekkor a barátom mondta hogy a szerbek elfoglalták románia azon részeit ahol határosak magyarországgal, hogy nagyobb határszakaszon tudjanak támadni.
Ekkor a konyhába vagyok és kûlföldi katonák berontanak a házba, jönnek fel, a fenti szintre (lenti szinten a nagyszüleim laktak) és amikor berontanak, konyhakéssel feléjük rohanunk hogy letámadjuk öket.
Ekkor felébredtem.
nem sok értelme volt, sôt....."
ez az álom azt jelenti, hogy sokat foglalkozol mostanában az 1., vagy a második világháborúval, esetleg a kettő közti időszakkal (Mo. lerohanása a szomszédos orszégok által az 1. vh után, stb.) [pl. ezt tanulod töriből, vagy olvasol róla, láátál róla egy filmet, vagy vmi]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!