Már a 30. álmomat írtam le de még csak az 5. volt tudatos. Mit kellene csinálnom? Valaki elmodaná érthetőbben a teknikákat?
Szóval 30 álmot leírtál, és ebből 5-nél sikerült a tudatos álom? De jó neked! Előrébb vagy, mint én...
Én innen mazsolázgattam annó:
Újrakezdtem ezzel:
[link] /atvett-cikkek/59-bevezetes-a-tudatos-almodasba.html
A reality check-et csinálom, meg az álomnaplót, illetve a lefekvés előtti szándék megfogalmazását, az utóbbi linkből.
Ezen kívűl a megfelelő oldalon próbálok elaludni (nőknél a jobb, férfiaknál a bal oldalon tanácsolja a tibeti álomjóga), illetve egy fehér fénygömböt képzelek el a homlokom közepére, egy vöröset pedig a torkomhoz. Úgy veszem észre, hogy így egyre több álomra emlékszem.
A tibeti álomjógáról itt van egy jó összefoglaló cikk:
[link] /tagjaink-cikkjei/118-tibeti-alomjoga.html
De ezen az oldalon a cikkek között, ha körbenézel, biztos lesz olyan, amelyikből az egyik technika megfog.
Mit jelent az, egyébként, hogy tudatos volt 5 álom a 30-ból? Tudatodra ébredtél, és úgy ment tovább az álom, vagy befolyásolni is tudtad? Bármelyik is a helyzet, szerintem 30 álomból 5 tudatos, az szép eredmény.
Mióta vezeted az álmokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!