Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Még sose írtam ki ide kérdést,...

Még sose írtam ki ide kérdést, de ez az álom megfejtésért kiált. Szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés

Láttam egy élő kutyafejet, ami a póráz végén lebegett. Mint a lufi. Oda is mentem hozzá, de nem bíztam benne, féltem hogy megharap, mert morgott.

Még álmomba is furcsa volt, hogy egy kutyafej lehet élő, ezért rákérdeztem, hogy hogy alakult ez így. A válasz annyi volt, hogy elkezdték ledarálni, de nem halt meg, így megsajnálták, és hagyták élni. Ez mi? /30 éves múltam, nem nézek horrort, nem vagyok hithű állatvédő, tehát ingerálomnak nem nevezném./

2013. okt. 22. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ez az álom nem kiált megfejtésért
2013. okt. 22. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Az agy működése a mai napig sok megválaszolhatatlan kérdést vet fel. Álmomban egyszer egy darab vajba voltam szerelmes. Tudomásom szerint normális az érzelmi és a szexuális életem. Persze a pszichológusok bizonyára tudnának valamilyen magyarázattal szolgálni a rejtett aberrációmra, ami vagy igaz, vagy nem. (Sarlatán álomfejtők hablatyolására azonban nem lennék kíváncsi.)
2013. okt. 22. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus asszociációs gondolatlánc egy kiragadott része. Nincs benne semmi különös.
2013. okt. 22. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy feszült valaki miatt, nincs valakivel vitád?
2013. okt. 22. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Van úgy, hogy egy álomban nem a képek, hanem az érzések a fontosak.Illetve vannak álmok, amik azért jönnek létre, hogy gondolatokat ébresszenek(mint a pszichológus a kérdéseivel)...
2013. okt. 22. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
,,Kiált.." xD
2013. okt. 22. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Van vitám apámmal. Nem is akármilyen. Sok régi rossz emlék került elő, a múltam ismételni akarja önmagát. Na én ezt nem akarom. Erről szól?
2013. okt. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!