Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit tegyek? Jelenthet ez...

Mit tegyek? Jelenthet ez valamit? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy én most vagyok 8.-os. Van két iskola amik közül el kell döntenem meylikbe menjek, de igazából fogalmam sincs. Egyszer (még régebben volt) azt álmodtam hogy egy lépcsőn állva beszélgetek a barátaimmal. Most, nemrég volt az egyik iskolába nyíltnapon (ahol még korábban sohasem jártam) és ahogy mentünk fel a lépcsőn, és megálltunk beszélgetni, úgy éreztem, mintha ez egyszer már megtörtént volna velem, mintha egyszer már átéltem volna. Akkor hirtelen eszembe sem jutott ez az álmom, de kicsit később igen.

Szerintetek jelent ez valamit? Van ennek valami értelme/jelentőssége? Melyik sulit válasszam, amiben álmomban voltam, vagy a másikat?

2016. dec. 19. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen èrzès kísèrte az álmot? Annak megfelelően válassz
2016. dec. 19. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ritka az egyértelmű álom. vannak jósálmok, de egy életben csupán néhányszor.
2016. dec. 19. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!