Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha már egy hete...

Lizzy0721 kérdése:

Mit jelent ha már egy hete minden éjjel ugyanaz a rémálom gyötör?

Figyelt kérdés

Már egy hete minden éjjel az a rémálom kínoz, hogy boldog párkapcsolatban élek, de a barátom autóbalesetet szenved, kómában fekszik. Hosszú idő után az orvosok megműtik (agyműtét meg ilyesmi) és felébred. Lassan visszatérnek az emlékei, minden a régi lesz, de váratlanul egy bonyodalom lép fel, és újra meg kell műteni. Hát újra

megoperálják, de meghal közben. És jön a temetés stb...

És én álmomban tök depis vagyok, összetörök teljesen, és ez kihat a mindennapjaimra is, mármint a közérzetemre.

Aztán múlt éjjel annyival folytatódott, hogy láttam őt a halála után és beszéltem hozzá.

Am nincs barátom.

2016. dec. 5. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondatot le se kellett volna írnod, annyira egyértelmű...

Az álom szerintem azt jelenti, hogy félsz a párkapcsolattól, nem tudsz hinni benne, hogy zökkenőmentes, harmonikus kapcsolatod lenne.

Attól tartasz, hogy ha lenne is valakid, féltened kellene őt. Valószínűnek tartom, hogy korábbi kapcsolataid (nem feltétlenül párkapcsolatok) élményeit vetíted bele az álomba: egy szeretted, aki eltávolodik tőled, majd újra visszakapod és újra elveszíted.

Ez az érzés pedig meghatározza a kapcsolatokhoz való viszonyodat: félsz elköteleződni, mert abban benne van a veszteség lehetősége.

2016. dec. 6. 09:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez végül is igaz, tényleg félek kötődni bárkihez mert félek h elveszítem (volt már hogy kihasználtak) szóval van benne igazság. Átgondolom a dolgokat, köszi szépen:)
2016. dec. 6. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy a szüleiddel való kapcsolatodat vizsgáld meg elsősorban - az ember kötődési mintázata kora gyerekkorban alakul ki és azt visszük tovább a későbbiekben, ez lesz minden kapcsolatunk alapja. Ha egyedül nem megy, kérd szakember segítségét.
2016. dec. 6. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2016. dec. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!