Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? (Többi lent)...

Mit jelenthet? (Többi lent) 🆕

Figyelt kérdés
Álmomból 2075-ben ébredtem egy olyan jövőben, ahol mindenki idióta. Mindenki olyan hülye volt, hogy tízig se tudott számolni. Voltak robotok repülő autók és hologramos reklámok, mint a vissza a jövőben, de mindenki síkhülye volt. Én sem vagyok egy észlény, de én voltam a legokosabb ember a világon, a miniszterelnök és kormányoztam az országot, végül balesetet szenvedett. Mit jelenthet?
2016. nov. 3. 10:25
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

teljesen elkepzelheto

baleset mit jelent? azt hogy egy kis lakatlan szigetre kelet volna koltoznod mert az idiota khm... alampolgarok balesetet okozhatnak

szoval majd ne miniszter hanem remete legyel ezt jelenti

2016. nov. 3. 11:36
 2/5 A kérdező kommentje:
A balesetet szenvedés egy szóvicc, de ugyanakkor azt jelenti, hogy rosszul kormányoztam az országot. Nem foglalkoztam semmivel. A remete az nem tudom mit szokott csinálni.
2016. nov. 3. 11:50
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem szoszerint azert...

remete az magaban el a vilagtol elvonulva ez a lenyege

2016. nov. 3. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy előtte láttad a Hülyék paradicsoma (Idiocracy) című 2006-os filmet.
2016. nov. 3. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:

A többi válasz baromság már bocsánat..

Lehet ez is az de legaláb nirmális válasz..

Az álmod azt jelzi vágysz arra hogy irányíthats egy országot a baleset pedig az hogy félsz attól hogy elrontod az egészet és mindenki megutál! Ezt ne úgy fogd fel hogy a te tudatalatti vágyad az hogy irányítsd az országot hanem az hogy vágysz arra hogy tiszteljenek és vezetsd a csoportot! Valószínű hogy a környezeted nagyon lenéz! Az ország kormányzása pedig arra utal hogy azt hallottad valahonnan hogy az ország rosszul áll! Ez pedig neked egy esély arra hogy meg legyen vágyad! A jövő arra utal hogy tudod most semmilyen módon nem történik meg ez!

Fogalmazás lv:99 xDD

2016. nov. 5. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!