Nekem van egy visszatérő álmom, kisiskolás korom óta jött elő 3-4 alkalommal, most egyetemista vagyok. A lényeg az, hogy mennék suliba, de otthon hagyok valamit, visszamegyek, aztán megint, majd a boltba vennék kaját, de ott is van valami. Közben félek, hogy elkések. Amire tényleg elindulok pedig már sötétedik és mindenki jön haza, van, hogy közbe mesztelen is leszek. Aztán felriadok.
2016. nov. 2. 19:18
12/16 anonim válasza:
Hát nekem inkább viccesen furcsa álom volt :D
-Egyszer mézben fürödtem és nem tudtam kijönni onnan!
-Meg gyújtottam a hajam!
-( tudjátok van az az ital "a KUBU " ) na azzal a medvével álmomban barátok voltunk (visszatérő álom volt )
-és a legbizzarabb de nem utolsó sorban a legjobb , a töri tanárnőmmel keféltem ( *0* húúúh )
-ja meg a '' tégla rakós '' álom , rám dőlt a végén a tégla és félig épségben kijöttem alóla .Igaz hiányzott az egyik karom ,de megtaláltam és mindenkit csapkodtam vele ,utána a haverom elvette a karomat én meg azt kiabáltam : - Akarom a karom!!!
14/f
2016. nov. 3. 11:44
13/16 anonim válasza:
Sok volt. De talán az, amikor a szarajevói merényletet úgy álmodtam meg, hogy Sissit lőtték le egy istállóban.
2016. nov. 3. 23:28
14/16 Rzk4ever válasza:
Hát, nekem van egy visszatérő lázálmom:
Sötét van, mély csönd. Egyszercsak meglátom apukámat, aki ordít valamit, de csak tompán hallom, mintha a fülem mellett lőttek volna, tudjátok! Itt képszakadás, a következő kép az, hogy egy magas helyről csúszok le, néha simán, néha olyan. Mintha sóderen csúsznék 😁😁
2016. nov. 5. 14:24
15/16 Rzk4ever válasza:
Jah, és ovis koromban mindog azt álmodtam, hogy bent vagyunk a termünkbe, ott vannak a családtagjaim, és egyesével odamegyek hozzájuk, hogy megöleljem őket, cskhogy a nyakuk zsiráf-szerűen megnyúlik, és 2 méterrel arrébb van a fejük 😁😁😂
2016. nov. 5. 14:26
16/16 anonim válasza:
Szépségkirálynő választás volt a TV-ben és előtte reklámokat mutattak be. Ez így nem hangzik nagyon érdekesnek, de eszméletlen volt. Egyszer azt álmodtam, hogy Gülnur Satylganova valami díjat nyert egy díjkiosztón, egyszer meg láttam egy gyönyörű tájat, ami nem létezhet, talán valami ókori táj volt. Arcokat is szoktam látni, amiket az életben soha nem láttam. Csak azt szeretném tudni, hogy ezek az emberek: éltek? élnek? vagy élni fognak? Ha találkoznék valamelyikkel az utcán, megismerhettem volna. Régen voltak visszatérő álmaim. Pl.: autógumik voltak egymásra rakva, egy az oszlopnak volt támasztva, egy pár el volt dőlve és két autógumi kerék gurult felém. Ez gyerekkori álom volt, de többször álmodtam. Olyan is volt, hogy napközben nézegettem a katicákat, vagy a darazsakat és éjszaka egymillió katicát, vagy darazsa láttam egymás hegyén hátán. Hát ez félelmetes volt. Reggel német szöveget olvastam, amire már nem emlékszem és kérdeztem valakitől, hogy: ez Jókai? Ő lehetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!