Mik voltak az eddigi legfurább dolgok, amiket valaki álmában mondott nektek?
Szükségem lenne egy kis inspirációra valamihez :D
Egyszer éjszaka bementem a bátyám szobájába (bent felejtettem az orrcseppemet, és be volt dugulva az orrom) mire ő felült, a szemembe nézett, és ezt mondta: "A csontoknak nincs jövőjük" majd visszaaludt. Reggel nem emlékezett semmire, arra sem hogy mit álmodott :'D
Ez nem kitalált, hanem valóban megtörtén eset.
Édesanyám beteg volt, és mikor alvás közben megfogtam a homlokát, hogy lássam, van-e még láza, megszólalt:
"Ki kell nyitni a kígyótetejű hollandiai éjszakákat!"
Sem ő, sem mi nem jöttünk rá, mit akart mondani ezzel.
Csaj ismerősöm berúgott, aztán elaludt.
Álmában meg elkezdett beszélni.
Nevettünk rajta, aztán elkezdtük kérdezgetni és válaszolt is:D
Pár perc alatt képbe kerültünk a szex életével és vágyaival :D
Tesóm egyszer ezt mondta álmában:
"Fmml dhnnngmnnn hnnnntlz. Ömmmmlgnnn. Nyam."
Azóta is értetlenül állunk az eset előtt.
1. Ez nem olyan fura... én állítólag azt mondtam a páromnak, mikor egy reggel meg akart puszilni, hogy büdös a szája. Nem emlékszem, hogy ezt mondtam volna, szerintem aludtam, és tulajdonképpen szerinte is. Annyit reagáltam: biztosan büdös volt a szád :D (cigizik, szóval nem kizárt, meg reggel is volt... khm... bár ébren sose mondanám neki milyen borzasztó reggeli szájszaga van, gondolom megspékelte egy kis füstszaggal ráadásnak).
2. Ne... ne... kérlek... kérlek ne hagy el! - és elkezdtem zokogni. Azt álmodtam, hogy a párom elhagy. Azt mondta ráijesztettem vele, főleg, mikor tapogatózva rátalált a kezem, és ölelés címén elkezdtem "fojtogatni".
3. Exnél aludtam (úgy értem azóta már ex) állítólag mikor álmomban megölelt, ezt mondtam neki: Ne vedd le a fedőt, mert kihűl a macska! :D Én nem hiszek neki, de ő esküszik, hogy ezt mondtam. Aztán meg hogy: Nehogy beletedd, az a zokni húsz éve megromlott! Az tény, hogy a röhögésére ébredtem, de hogy mit álmodhattam, fogalmam sincs :D
4. Ugyanennél az exnél aludtam, de ezt ő mondta, mikor keltegettem: "A vámpírok nem alszanak" Én gondoltam egyet, széthúztam a függönyöket, fel a redőnyt, de ha tudtam volna mi jön ezután, semmi pénzért nem tettem volna! Elkezdett sikítozni, amiből aztán szavak álltak össze: Fééééény, fééééény, neeeeee! Összehúztam a függönyöket, de még visított, aztán meg motyogott egy darabig, mindezt fekve, magzat pózba húzóva csukott szemmel, mintha azt mondta volna "elhamvadok" bár ez nem biztos, a halk hadarásából vettem ki. Nem mertem hozzáérni, még félálomban, frissen ébredve én se voltam a realitás élő szobra, szóval bepánikoltam, átrohantam az öccse szobájába és magamra zártam az ajtót, és csak döbbenten néztük egymást az öccsével, aki majdnem mindent hallott. Aztán visszamentem, immár erősítéssel, ő pedig zavartan ücsörgött, és csak annyit kérdezett hol voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!