Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mik voltak az eddigi legfurább...

Mik voltak az eddigi legfurább dolgok, amiket valaki álmában mondott nektek?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy kis inspirációra valamihez :D

Egyszer éjszaka bementem a bátyám szobájába (bent felejtettem az orrcseppemet, és be volt dugulva az orrom) mire ő felült, a szemembe nézett, és ezt mondta: "A csontoknak nincs jövőjük" majd visszaaludt. Reggel nem emlékezett semmire, arra sem hogy mit álmodott :'D

2016. aug. 7. 11:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

egyik haverom aludt és felkeltem valamire. Erre elkezdi: a csipsz krumpli és hamburger ízű legyen.

XDD

2016. aug. 10. 23:19
 12/15 anonim válasza:
Kellj fel, mert megy a foci, és anyu most rúg!
2016. aug. 11. 19:29
 13/15 anonim válasza:
A Tatàm 3 ève meghalt.Àlmomban elköszönt tőlem.
2016. aug. 13. 07:45
 14/15 anonim válasza:
49%

Anyukám este nagyon fáradt volt, amikor bementem a szobájába, hogy jóéjtpuszit adjak, elküldött, hogy mi az hogy én még fenn vagyok. Fél kilenc volt. Reggel semmire nem emlékezett.

Két ilyen mökás eset van még, aminél én nem voltam jelen. Az egyik az volt, hogy az egyik kolis szobatársam, aki még akkor nem volt a szobatársam, az éjszaka közepén felült az ágyában és azt kiáltozta h "tejbegríz moncsi tejbegríz" aztán visszafeküdt. Egy másik szobatársam mesélte, aki akkor még fenn volt.

Végül pedig: három éve, amikor nagynéném gyereket várt, este elkezdett álmában arról beszélni, hogy tegyék el a babasampont. A férje megkérdezte ébren van e, mire azt mondta alszik. Erre mondta a férje hogy álmodban félrebeszélsz, mire ő: nem beszélekfélre. Reggel, amikor ezt elmondták neki, nem akarta elhinni addig, amíg a férje meg nem mutatta neki a róla készített hangfelvételt.

2016. aug. 16. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:

"Csukd be az ablakot, fázok!"

Az ablak tényleg nyitva volt, de 24 fok volt bent. :'D

2016. aug. 31. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!