Egyszer szétesett a valóság a sokszoros alvási paralízs után. Konkrétan más vot a valóság, de valósnak éreztem és nyomot is hagytam a valóságban.
2016. nov. 1. 22:48
2/16 A kérdező kommentje:
Az igen,én 1960-an környékén jártam,vagyis gondolom mert olyan autók közlekedtek,és valószínűleg az usában jártam,egy kirakatban egy tv be volt kapcsolva amiben egy zenés műsor ment,a dalból csak annyi maradt meg hogy uptown.Az egész helyszín olyan volt mint egy szegényebb amerikai város belvárosa.És este volt.Lehet az hogy ha egy ember sokat olvas egy témáról akkor álmában bele is élje magát ?
2016. nov. 1. 22:53
3/16 anonim válasza:
Igen. Velem is volt, hogy álmomban programoztam vagy olyan dologra kerestem megoldást, ami nem létezik.
Olyan is, hogy elolvastam egy Bibliai könyvet és azzal álmodtam.
De az álom jöhet "spontán" is. Ha sokat foglalkozol valamivel, valószínűbb.
A tiéd érdekes lehetett.
2016. nov. 1. 23:01
4/16 anonim válasza:
Mentem az utcán, embereket locsoltam le benzinnel majd hozzájuk vágtam egy gyufát s jó vot.
2016. nov. 1. 23:26
5/16 anonim válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy a bíróságon vagyok és azzal vádoltak, hogy chupacabra vagyok. Az biztos valami terrorista vagy mit'omén.
2016. nov. 2. 00:10
6/16 anonim válasza:
Azt álmodtam hogy a nagymamám egy cyborg zsaru 2095-ben akinek a neve Agnes. Én visszautaztam az időben és ezért vagyok itt. De itt ragadtam és találkoztam egy nővel és lett egy lány gyerekünk akit a nagymamám után Agnesnek neveztünk el. Akkor elgondolkoztam hogy mi van ha a nagymamám egyben a saját lányom is és akkor felébredtem hirtelen.
2016. nov. 2. 00:46
7/16 anonim válasza:
Nekem sok fura álmom volt. Leírom az egyiket :D
Valamilyen alkalomból (talán vizsga siker miatt) kaptam pénzt. Akkor néztem a zsebembe, amikor egy könyvesboltban voltam, hogy megvan-e. Nézegettem a könyveket, kerestem valami jót, és találtam is. Eközben valahogy mellém került a haverom, és együtt mentünk a kasszához. Fizettünk, visszajárót is kaptam, de a könyvekért cserébe (ami a kezemben volt) az eladó fekete hajú fiú személyes adatokat kért. Nem akartam megadni. Nagyon akaratos volt, és nem akart elengedni. Mondtam neki, hogy akkor vissza adom a könyvet meg a visszajárót, ő meg adja vissza a pénzt. A fiú dühös lett, és átváltozott valami hatalmassá (nem láttam, hanem éreztem), valami démonná, akinek én vagyok a célpontja. Emlékszem, egyszer sikítottam is az álmomban, amikor elfutottam.
2016. nov. 2. 01:22
8/16 Quatermain válasza:
Sokszor előfordult hogy mindig meghaltam, de voltam már minden és csináltam mindent. Meg amikor a szexuális életem izgalmasabb volt, mint a valóságban és nem akartam hogy vége legyen.
2016. nov. 2. 01:43
9/16 anonim válasza:
Most hirtelen nem jut eszembe sajat alom, de rolam almodtak mar furakat masok.
Pl:
1) Az egyik exem azt almodta, hogy kimasztam a mosogepjukbol, aztan teaztam vele egyet, majd bacont akartam adni a macskajanak, mire o felduhodott es elkezdett funyiroval kergetni.😂
2) Egy baratnom meg azt almodta, hogy volt egy ponim, meg egy kek szonyegem, es elalvas elott mindig ritualisan sot szortam a szonyegre, hogy elfelejtsem az aznapi serelmeket. :D
2016. nov. 2. 12:45
10/16 anonim válasza:
A pézsmakacsám összef*sta az ágyamat. Miközben én abban feküdtem és kalácsot dagasztottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!