Van valami jelentése ennek az álomnak?
Figyelt kérdés
Egy pár napja számomra szokatlant álmodtam. Először is háború volt és egy férfi testében jelentem meg. A táborhoz közeledve hátulról rám támadott valaki, de én meggyilkoltam. A táborba érve újra önmagam voltam, és a hadnaggyal beszéltem. Volt egy nagy rakás foglyunk, akit egyesével végeztek ki. Az egyik kivégzést végig is néztem. A következő pillanatban 2 erőszakos lány jelent meg az ellenségtől, és azt akarták, hogy mondjuk el hol vannak az embereik. Természetesen félrevezettük őket, és próbáltunk elmenekülni. A következő képben már az utcán futottam, testvérem pedig utánam, ő megbotlott, én pedig nem hagytam ott. Bégül mind kettőnket elkaptak. És megjelent egy rakás kínai. Mi lehet a jelentése ennek az álomnak? 13/L2016. szept. 22. 21:33
1/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szerelmes beléd egy fiú. A helyedben én körülnéznék, ki viselkedik furán a suliban.
2/3 Catlin válasza:
#1nek
Ezt nem tudom hogy logikáztad ki de némelyik àlmomnak engem is érdekelne a jelentése :D
Amúgy szerintem van két lány akiket ellenségeidnek tartasz és elnyomnak (vagy legalább megpróbálják). Úgy alapjáraton pedig az életet egy harcnak tartod. A kivégzés talán olyan mintha elveszítenél embereket és talán egyet miattad de ebben totál nem vagyok biztos. A testvéres kínais részhez még én sem tudok hozzászólni xd.
3/3 pol kilo válasza:
Azt jelenti, hogy erről álmodtál. Valami háborús cuccost nézhettél halhattál. Vagy csak szereted az erőszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!