Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet a jelentése ennek a...

Mi lehet a jelentése ennek a visszatérő álomnak?

Figyelt kérdés

Már legalább 2 hete folyamatosan rémálmaim vannak. Az elején minden olyan mint egy normális álomban, majd hirtelen minden sötétté változik, mindenki eltűnik aki eddig körülöttem volt, és nagyon rossz érzésem támad, futok és kiabálok, hogy segítsenek, de hiába. Aztán felébredek, de az is csak álom. Felkelek az ágyamból, járkálok a lakásban, csinálom a dolgomat és mindig fényesen süt a nap, majd ismét jön a sötétség én pedig sikítok, itt már nem történik velem semmi, abban a pillanatban hogy leoltódnak a lámpák, felkelek - immáron tényleg. Nagyon rémísztő, mert az álom második fele valóságnak érződik, én pedig minden egyes alkalommal elhiszem, hogy tényleg fent vagyok. Amit még megfigyeltem, hogy minden álmomban így vagy úgy, de feltűnik a szölő, napról napra több. Az elején csak egy fürtről álmodtam, ma már egy egész ültetvényről.

Nagyon megrémiszt ez az álom, mit jelenthet? vagy miért álmodom ezt?

2016. aug. 12. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Valószínűleg magányosnak érzed magad tudat alatt, vannak bizonyos problémáid, amiknek nem látod át a megoldását. A sötétség a téged "belepő" problémákra utal, amelyekből nincs kiút, nincs "fény". Azért tűnnek el az emberek az álmodban, mert úgy érzed, senki nem áll melletted, egyedül vagy hagyva a bajban.

2016. aug. 12. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:

amikor hamisébredésed van csinálj egykét valóság tesztet.

aztán kérdezed meg a sötétségtől hogy ki ő? mi ő? mit üzen?

és a szimbólum fog megszólalni.

valóságteszt: minden olyan tett ami különböző eredményre vezet az álomvilágban és az ébrenléti világban.

villanykapcsoló nem működnek, nem tudsz olvasni, nem tudod a neved, stb stb.

legjobb ha megnézed a kezed.

2016. aug. 12. 22:06
 3/3 Catlin válasza:
A 2. válaszolónak üzenem hogy én nem tudom irányítani az álmaimat de jó...
2016. okt. 5. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!