Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy ilyen álomnak mi lehet a...

Egy ilyen álomnak mi lehet a jelentése?

Figyelt kérdés
Elég fura álom volt,tanulóként mentem egy pszichiátriai kórházba.Aztán egyszer csak én is a betegek között találtam magam,azt hogy miért nem tudom.Visszont velem kimondottan kegyetlenül bántak,előszőr még nem zárt részen voltam,ott szökni akartam,eljutottam egy vasútállomásig,aztán az egyik orvos elkapott és vissza vittek,után gumiszoba,majdaz údvaron sétáltam,láttam gyerekeket akik a főutcán rohangáltak jött egy kocsi,én meg oda akartam szaladnia kerítéshez hogy rájuk szóljak hogy menjenek le az útról,de ekkor a biztonsági őr meg egy orvos kapott el,majd az őr fejbe is vágott.Aztán megint próbáltam szökni,könyörögni az orvosnak hogy engedjen el,miért tart itt ? És tényleg olyan voltam az álmomba mint akinek a lelke és az elméje már kezd teljesen széthasadni,tisztára olyan voltam,mint aki tényleg elvesztette a kapcsolatát a valósággal.Aztán még megpróbáltam szökni,de aztán ágyhoz kötöztek és sokkolni akartak,akkor mondta az orvos hogy már tanulóként láttam hogy maga paranoiás,de ő ilyen súlyos elmebajjal nem találkozott.Aztán fejemre rakta az elektrodát,amikor meg bekapcsolta az áramot és elkezdett rázni,akkor felriadtam álmomból,és valami nagyon fájt a fejem.
2016. aug. 16. 11:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Valamilyen elnyomott félelem okozhat ilyen álmot ?
2016. aug. 16. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez már a nem tudom hányadik kérdés ahova újra leírom: Álomfejtés.

Komolyan az emberek mindig csak kérdeznek az helyett hogy utána keresnének a dolgoknak...

Felkelsz, írd össze 1-2 szavakban a látottakat sorba.

Tárgyak(függöny, asztal...), emberek(barát, kalauz...), helyszín (út, folyosó..), állatok, növények (gesztenyefa, fenyő...), színek stb.

S nézz utána a szavak jelentésének.

2016. aug. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!