Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt almodtam hogy pakoltunk iskolaba es szoba jott tesom egyik baratnoje es azt mondtam ra hogy toltott galamb es erre a tesom azt mondta nesze es ott volt egy forro vasalo es a combomba nyomta majd ketszer a labszaramba es kiegett a bor es anya nagyon leszidta meg adott neki egy pofont es ereztem a fajdalmat a labamba es nem tudtam raallni. Majd a testverem kisbabava valtozott es tudott beszelni es ott szaladgalt elottem es nem tudtam elmenni suliba.

Koszonom ha vegigolvastad :)Bocsanat a sok "es"-ert.

2016. aug. 21. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
azt hogy nagya képzelőerőd
2016. aug. 21. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán elzsibbadt a lábad, azért álmodtál égési sebről. Amúgy hogyhogy mit jelenthet? Ez egy szimpla álom, nem kell semmit belemagyarázni.
2016. aug. 21. 15:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy minden alomnak megvan a maga jelentese. Es rengeteget almodtam ehhez hasonlot de ez nagyon fura volt
2016. aug. 21. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!