Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az ha kétszer is...

Mit jelent az ha kétszer is Jezussal almodtam?

Figyelt kérdés
Az elso almom (mar regebben almodtam) az volt hogy a mamamnak segitettem krumplit szedni es amikor vittem le a pincebe egy feher fenyt lattam es megjelent Jezus es azt mondta "Gyere,varok rad". A masodik pedig az hogy Jezus eljott hozzank es hozott nekem sok mindent es en is adni akartam neki valamit es otthon csak egy csomag chips volt es azt nem akartam neki odaadni mert az nekem kellett volna es ezert elszaladtam a varosba keresni valamit de az osszes ut levolt zarva es visszaszaladtam a hazunkba es odaakartam adni a chipset Jezusnak de o elment akkorra. Ez mit jelenthet? Kerlek segitsetek. Es ne bohockodjatok el

2016. aug. 21. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
jó volt a cucc, mi?
2016. aug. 21. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Félsz attól, hogy lemaradsz valamiről, esetleg a saját hibádból hagysz ki egy lehetőséget. A Jézus-szál csak másodlagos: valószínüleg túl sok ilyen jellegű hatás érte a tudatodat, melyek folytán megjelent ez az alak, hogy őbenne öltsön testet a félelmed.
2016. aug. 21. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon koszonom a valaszod :)
2016. aug. 21. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a szakállas ántikrisztus
2016. aug. 21. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Too much drug... um, faith!
2016. aug. 22. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!