Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet szerintetek?

Mit jelenthet szerintetek?

Figyelt kérdés
4napja azt álmodtam hogy a családdal egy barlangba voltunk (gondolom vmi túra lehetett, ez kicsit homályos hogy keveredtünk oda). Lényeg az hogy vmi beomlott és nem tudtuk hogy menjünk ki, mikor már épp pánikba estem volna megjelent az egy éve halott Dédim, nem mondott egy szót sem, csak hűvös lett és szorosan átölelt. Akkor megnyugodtam és mosollyal az arcomon ébredtem.

2016. aug. 16. 00:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokan elfeledik hogy nem az eseményeket kell konkrétan "vizsgálni" egy álomban, hanem a tárgyakat(aztal, busz...), helyszínt (pl barlang a te esetedben; út stb), olyan színek amik erős érzelmeket éreztetnek, időjárás (pl eső), emberek (öregember, kalauz...), állatok, növények (pl fenyő vagy gesztenyefa)

Amikor felkelsz próbáld felidézni az álmot elejétől végéig s írd le egymás alá sorba egy szavakba a dolgokat amiket láttál. Utána keress rá neten " 'adott szó' +álmoskönyv" stb módon megtalálod a szavak lelki jelentéseit.

Az agyunk tudatosan rendezi el az álomvilágot, tükrözve ezzel a személyiséged, lelki állapotod esetleg eseményeket.

Sok sikert hozzá. Érdekes téma tud lenni.

2016. aug. 16. 04:13
 2/3 anonim ***** válasza:

barlang=kényszerü tudatállapot, valami olyat látsz ami nagyon elgondolkoztat, beomlás is ezt jelenti

Ez az álom nem jelent jót, ugyanis nem jutsz tovább a fejlődésben, és valamiért nem érdemelsz szót Odaátról de a vigasztalást és az anyagi áldást megkapod majd..

2016. aug. 16. 04:38
 3/3 anonim ***** válasza:
A barlang,a misztikus,félelmetes mélység:a halál,a halál alvása,a pokol.(Aki megszületett mindenki a pokolba,vagyis a halálba kerül,ahol Jézus is járt,bár harmadnapon feltámadt.)Dédid mindíg veled van mindazokkal az élményekkel,amit együtt szereztetek.
2016. aug. 17. 02:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!