Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez mit jelent?

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy hotel féleségben voltam, ahol ott volt az egyik tanárom.. Ő adta ki nekem az egyik szobát, mert szinte az összes foglalt volt, bár nem sok embert láttam az álmomban.. A szoba az olyan volt mint egy iroda, illetve hasonló volt az elrendezés.. A tanárom bejött velem a szobába és azt mondta, hogy mutatni szeretne valamit.. Erre a vezetékes telefonhoz ment és tárcsázott valamilyen számot. Miután vonalban volt, azt kérte, hogy mondjak a telefonba valamit.. Megkérdeztem, hogy ki az... Aztán letettem a telefont, mert nem szólalt bele senki. A tanár azt mondta, hogy beszéltek bele, csak én nem hallottam, mer egy különleges személy volt elmondása szerint.. Aztán visszajátszotta az üzenetrögzítőn a hívást és egy mély hangú szólalt bele, aki azt mondta, hogy (Sátán vagyok..) Onnantól kezdve már csak annyira emlékszem, hogy feljött egy srác, aki egy tetoválószalonba vitt és azt a feliratot tetováltatta a hátamra, hogy (The son demon) a kezemre meg lángcsóvákat, ami fekete volt, ahogyan a felirat is és utána keltem fel.... Szerintetek ez mit jelent? :/ 20/F

2016. aug. 5. 14:38
 1/2 anonim válasza:

Van egy régi álomfejtő könyvem. Elég régi, és szerintem megbízható is. Meg is néztem neked a jelentését:)

- iroda: kellemetlen dolgok várnak rád.

- telefon: ügyeid intézése késedelmet szenved

- telefonálni: elképesztő hírt hallasz

- sátán: lealacsonyítóan nyilatkoznak rólad, bánnak veled.

- fiú: izgalmakban lesz részed.

- sérülésed van (a tetoválás nem volt benne, úgy gondoltam ez is jó lesz): kellemetlenséged, problémáid lesznek.

Hát, lehet, hogy nem a legjobb dolgok, dr hidd el lehetne rosszabb is. Ja és nem ijesztgetni akarlak, vagy valami, hanem tényleg ez állt a könyvben. Csak azért mondom, mert volt már ilyesmire példa:)

2016. aug. 6. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Az álmaink rendszerint NEM a jövőről szólnak,hanem a jelenről,és a múltról.NEM külső entitásoktól erednek,hanem elménk jobb feléből.

Álmod arról szól,amit önmagadról gondolsz.

2016. aug. 7. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!