Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent? 17/l

Mit jelent? 17/l

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy járok egy fiúval (akit még életemben nem láttam, de álmomban ismertem), és volt egy közös kis lakásunk, bementem az ajtón, leborultam egy ágyra, ő is rajta feküdt. Azután fogott egy kisollót és elkezdte magát szurkálni. Amikor ezt meg akartam akadályozni, beleszúrta a tenyerembe az ollót, én gyorsan kihúztam magamból és falhoz vágtam. Megfogtam a fiú arcát, a szemébe néztem és azt mondtam neki, hogy "Te nem szeretsz senkit!" Aztán leterített hanyatt fekvésbe az ágyra, amin addig ültünk és rámült, a tenyeréről a négy kis sebből, amit az ollóval okozott lenyalta a vért, utána odaadta nekem a tenyerét és én is lenyaltam a vérét. Ezután én csak meredtem rá, elgondolkozva, hogy milyen lenne, ha most elvenné a szüzességemet. És felébredtem.
2016. júl. 16. 00:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Kevesebb Alkonyatot nézz. :) Helyette érdekes műsorok: https://www.youtube.com/watch?v=DbhnGjgqVEc
2016. júl. 16. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:
azt hogy 17 éves lány
2016. júl. 17. 01:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!