Az álomvilágban miért nincs idő? Meglehet-e érteni nekünk embereknek akik az idő fogságában élnek az álomvilág működésének szabályait?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 22:37
11/15 anonim válasza:
OneEntity!
OK,és nők gondolkozását mikor értjük meg mi férfiak?
12/15 anonim válasza:
Néha meglepődöm, hogy amikor reggel még tíz percre visszaalszom, az alatt a tíz perc alatt egy egész hétre való tartalmú, terjedelmű történetet tudok álmodni.Hogyan férhet bele olyan rengeteg cselekmény pár percbe?Valóban különös.De ami még jobban foglalkoztat az, hogy miért olyan mások az érzések, érzelmek álomban.Sokkal intenzívebbek.Mintha a személyiségemet másabb oldaláról tapasztalnám az álmomban.Már próbáltam ezeket az érzéseket áthozni a valóságba, nem nagyon sikerül és nem értem, miért.
13/15 anonim válasza:
A Szulejmánban is gyorsan tellik az idő.
14/15 OneEntity válasza:
Bátori Zoltán
Honnan gondolod, hogy férfi vagyok? :)
Egyébként az vagyok.
A nők pszichés struktúrája szerintem csak felszínesen különbözik a mienktől. Egyébként nem nehéz megérteni őket. A nemi szereppel való túl erős azonosulás (ami a neveltetés és a kultúra hatása) okozza azt, hogy a nemek néha nehezen értik meg egymást.
15/15 anonim válasza:
OneEntity!
A gondolataid nehezen tudnám elképzelni egy nőtől.
A nők cikk-cakk gondolkozása menetét, egy férfinek lehetetlen megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!