Nem tudom eldönteni, hogy tényleg álomvilágban (ezt mondják rólam a barátaim és a családom) élek-e, vagy csak nagyobb hitem van, mint a körülöttem lévőknek?!
az érzelmi részével egyetértek.
az anyagival nem, legalábbis ha semmi jövedelmed sincs mert akkor egész egyszerűen éhenhalsz.
ha ennél kissé rózsásabb az anyagi helyzeted és kapsz munkát
eleinte nem feltétlenül baj a minimálbér, hiszen abból kereshetsz annyit amiből továbblépj(igen ez pedig egy része az én álomvilágomnak).
ha pedig nem akarsz minimálbéen tengődni vagy jónak kell lenned valamiben vagy tanulnod kell.
ha nem teszed lehetnek elveid csak éhendöglesz.
szerintem nincs veled baj csak hogyha nem alkalmazkodsz, valamennyire akkor elöbb lesz véged.
én mostanában kezdek lemondani egy eddigi elvemről vagy rögeszmémről, és igazából annyira mindegy mit csinálsz hiszen a végén mindenki ugyanúgy meghal.
nekem ez az álomvilágom ahol szépen úgyis megdöglik mindenki és tökmindegy milyen elveket követett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!