Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire álomvilágban élnék?
Az az igazság, hogy időről-időre szerelmes leszek. Megismerek olyan lányokat, akik viszonozzák a közeledést, de a legtöbb esetben én félre értem és már a kezdetektől fogva olyan tulajdonságokkal ruházom fel őket, amikkel nem is rendelkeznek. Ezt így kell érteni, de ha tetszik úgy is mondhatjuk, hogy megismerek valakit és a kialakult összképet "továbbálmodom", a bennem kialakult ideál szerint formálom - nyilván magamban - a tudta nélkül. Majd eltelik némi idő, amikor rájövök, hogy marhaság az egész és rendre padlóra kerülök ezektől a pofonoktól.
Ez talán úgy hangzik, mintha nagy elvárásokat támasztanék, ami nem igaz, vagy részben nem igaz. Nekem van egy életvitelem, egy életformám, amihez a legtöbben nem tudnának alkalmazkodni.
Miért formálom magamban úgy a dolgokat - annak ellenére is, hogy tudom, ez hazugság - ahogy az nekem tetszik?
ez a hozzáállás az érzékenyebb fiatal fiúkra jellemző.
majd kinövöd, és képes leszel egy igazi embert szeretni álomképek helyett.
A lány, aki a fenti soraimat ihlette sajnos megbolondít. A külseje és a kisugárzása éles ellentétben áll a személyiségével. Egy helyen dolgozunk, más részlegen, így ritkán találkozunk, de mondhatjuk, hogy kerülgetem.
Ő legfeljebb "jóban akar lenni", barátkozni akar, de tapasztalataim szerint ez rosszabb lenne nekem, mint most, hogy kerülöm.
Igyekszem felnőni, ideje lenne már... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!