Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire álomvilágban élnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire álomvilágban élnék?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy időről-időre szerelmes leszek. Megismerek olyan lányokat, akik viszonozzák a közeledést, de a legtöbb esetben én félre értem és már a kezdetektől fogva olyan tulajdonságokkal ruházom fel őket, amikkel nem is rendelkeznek. Ezt így kell érteni, de ha tetszik úgy is mondhatjuk, hogy megismerek valakit és a kialakult összképet "továbbálmodom", a bennem kialakult ideál szerint formálom - nyilván magamban - a tudta nélkül. Majd eltelik némi idő, amikor rájövök, hogy marhaság az egész és rendre padlóra kerülök ezektől a pofonoktól.

Ez talán úgy hangzik, mintha nagy elvárásokat támasztanék, ami nem igaz, vagy részben nem igaz. Nekem van egy életvitelem, egy életformám, amihez a legtöbben nem tudnának alkalmazkodni.

Miért formálom magamban úgy a dolgokat - annak ellenére is, hogy tudom, ez hazugság - ahogy az nekem tetszik?

2013. júl. 9. 06:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan teszik ezt... ha valaki szimpatikus, akkor próbáljuk még jobbnak elképzelni, mint amilyen... Nem hiszem, hogy egyszerű lenne ezt csak úgy "befejezni"... de rá kell érezni, hogy mikor sok.
2013. júl. 9. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen pasi van, mint te és nekik pont azért nem működnek a kapcsolataik, ha van egyáltalán nekik. Nem álmokat kell dédelgetni, hanem valódi nőket. :)
2013. júl. 9. 07:13
 3/6 zoliba' ***** válasza:
kevesebb fű és már is reálisabban látsz...
2013. júl. 9. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:

ez a hozzáállás az érzékenyebb fiatal fiúkra jellemző.

majd kinövöd, és képes leszel egy igazi embert szeretni álomképek helyett.

2013. júl. 9. 10:15
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. júl. 10. 06:31
 6/6 A kérdező kommentje:

A lány, aki a fenti soraimat ihlette sajnos megbolondít. A külseje és a kisugárzása éles ellentétben áll a személyiségével. Egy helyen dolgozunk, más részlegen, így ritkán találkozunk, de mondhatjuk, hogy kerülgetem.

Ő legfeljebb "jóban akar lenni", barátkozni akar, de tapasztalataim szerint ez rosszabb lenne nekem, mint most, hogy kerülöm.

Igyekszem felnőni, ideje lenne már... :)

2013. júl. 10. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!