Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Álomvilágban élnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Álomvilágban élnék?

Figyelt kérdés

Mindig elképzelem, milyen lenne együtt lenni egy tökéletes pasival, itt nem a külsejére értem! Egy külsőleg imponáló pasitól nem kaptam még meg ezeket: randi, önfeledt beszélgetés nem csak felszínes témákról, ha meghívnám a lakásomra, ne azt gondolja, hogy tuti szex lesz, szóval este csak feküdni az ágyon és ölelkezni/összebújni, kezdeményezés : ne legyen nyuszi, vágyjon rám (de ne szex őrült) és igenis azt várnám, hogy meglepetésszerűen támadjon le, lehetne lelkizni is vele, ha úgy érzem.

Volt már helyes pasi, akivel nem tudtam elbeszélgetni és ezért már nem is érdekelt. Egy olyan pasit keresnék, akivel jól érzem magam, egyszer lazán, viccelődve, máskor komolyan. Nekem nem a külső az elsődleges szempont, persze az is számít!

És ezeket, amiket felsoroltam remélem nem csak a filmekben van :/

17/L

2011. júl. 20. 13:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem várhatod el,hogyha a lakásodra hívod akkor csak kajáljon és megcsókoljon az ágyon.

Ha nem akarok szexelni valakivel, azt nem invitálom az ágyamba.

2011. júl. 20. 13:32
 2/23 anonim ***** válasza:
és ha elmondanád mi a kérdés megköszönném
2011. júl. 20. 13:33
 3/23 anonim ***** válasza:
Pista bácsi az utcánkból igen jó beszélgető partner. Ért mindenhez a szilvatenyésztéstől kezdve a disznóól-pucoláson át a szennyvízakna ürítését bezárólag.
 4/23 A kérdező kommentje:
Akkor látom ilyen fiú nincs :/
 5/23 anonim ***** válasza:
Én tudom miről beszélsz kérdező:) Szerintem én olyan vagyok mit akiről mesélsz, de komolyan. Örülök is, hogy így gondolkodsz:D
2011. júl. 20. 13:36
 6/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Végre, pont ilyen lányt keresek! :)

Írj privit kérlek! :)

21F

2011. júl. 20. 13:38
 7/23 anonim ***** válasza:
Gondolatolvasó nincs, aki kitalálja, mikor kell letámadni anélkül, hogy bunkónak nézd, és csak puszit adni az ágyban anélkül, hogy t*ketlennek nézd.
2011. júl. 20. 14:01
 8/23 A kérdező kommentje:
úristen, nem nézek senkit t*ketlennek :D
2011. júl. 20. 14:08
 9/23 anonim válasza:
a legjobb fiúbarátaid mind ilyenek...
2011. júl. 20. 14:10
 10/23 A kérdező kommentje:
Igen azt szeretném, ha a barátom a legjobb fiúbarátom is legyen egyben :)
2011. júl. 20. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!