Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Álomvilágban élnék?
Mindig elképzelem, milyen lenne együtt lenni egy tökéletes pasival, itt nem a külsejére értem! Egy külsőleg imponáló pasitól nem kaptam még meg ezeket: randi, önfeledt beszélgetés nem csak felszínes témákról, ha meghívnám a lakásomra, ne azt gondolja, hogy tuti szex lesz, szóval este csak feküdni az ágyon és ölelkezni/összebújni, kezdeményezés : ne legyen nyuszi, vágyjon rám (de ne szex őrült) és igenis azt várnám, hogy meglepetésszerűen támadjon le, lehetne lelkizni is vele, ha úgy érzem.
Volt már helyes pasi, akivel nem tudtam elbeszélgetni és ezért már nem is érdekelt. Egy olyan pasit keresnék, akivel jól érzem magam, egyszer lazán, viccelődve, máskor komolyan. Nekem nem a külső az elsődleges szempont, persze az is számít!
És ezeket, amiket felsoroltam remélem nem csak a filmekben van :/
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!