Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg álomvilágban élek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg álomvilágban élek?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyan pasikkal volt kapcsolatom akikkel mindig volt valami gáz, megcsalt, csak szexre kellettem neki. Most úgy gondolom hogy majd egyszer rám talál egy olyan pasi aki minden szemszögből számomra tökéletes.. Tényleg van ilyen vagy csak túl pozitívan látom a dolgokat? Miért mindig csak olyan pasik közelednek felém akikkel nem létesítenék komolyabb kapcsolatot? Vágyom arra hogy megtaláljam azt a férfit akinek én vagyok a legszebb, akiben bízhatok, és akiről tudom hogy soha nem vágna át.. mondjuk létezik egyáltalán ilyen?
2011. szept. 26. 13:32
1 2
 1/20 Peston ***** válasza:
Persze, hogy létezik, de ahogyan a világot nem egy nap teremtették, úgy a pasizás/csajozás sem abból áll, hogy előre meg van írva, hogy X évesen találod meg az igazit. :)
2011. szept. 26. 13:35
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Feküdj le annyi pasival, ahánnyal csak tudsz. Ott lesz közte az igazi. 40-70 db a minimum. Az alatt kár újra feltenned ezt a kérdést.

(Életkorod, jelenlegi db szám?)

2011. szept. 26. 13:38
 3/20 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és eddig 3pasival voltam.. azért nem szeretnék egy ribi lenni, mert akkor normális pasik soha nem foglalkoznának velem max csak a szex miatt
2011. szept. 26. 13:41
 4/20 anonim ***** válasza:
45%

Az, hogy sok mindenkivel lefekszel nem azt jelenti, hogy ribi vagy. Nem kell a homlokodra írni.

Ha csak két emberrel fekszel le, de úgy vonaglasz a szórakozóhelyeken, meg mindenkire rámászol, akkor ribi leszel, de ha normálisan viselkedsz, akkor hogy otthon mit csinálsz egyébként, azzal senki nem foglalkozik.

2011. szept. 26. 13:44
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha nekem egy 18 éves azt mondja, hogy már három ürgével volt együtt, akkor alapból nem foglalkozom vele innentől fogva.
2011. szept. 26. 13:46
 6/20 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még. 25 éves korodig ráérsz megtalálni az igazit. Ismerek nem egy lányt aki 32 évesen találta meg azt akire várt. De nem úgy, hogy otthon ült és a szájába repült a sült galamb. Túl vannak a sokadik együttélésen. Meglopták, megcsalták őket, de felálltak és kerestek tovább. Szóval 25 éves korodig ne agyalj ilyeneken. Élvezd az életet! Pasik, kaja, bulik, pia stb. (És mindenképpen menj ki Hollandiába)
2011. szept. 26. 13:50
 7/20 anonim ***** válasza:
48%
Addig ne feküdj le a pasiddal, amíg tényleg nem látod, hogy szerelmes beléd. Különben mindig csak csalódni fogsz.
2011. szept. 26. 13:55
 8/20 anonim ***** válasza:
Miért mindig csak olyan pasik közelednek felém akikkel nem létesítenék komolyabb kapcsolatot? = Szerintem ne fogadd el a közeledésüket, off-old őket. Válogass magyarul. Még fiatal vagy. Nem sikerülhet elsőre egy rendes pasit kifogni. A múltad meg nem tartozik rá. Nem kell azzal kezdened, hogy neked eddig mennyi volt. Nem is muszáj elmondani. Neki is van múltja.
2011. szept. 26. 13:55
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha te álomvilágban élsz, akkor én is:) Ugyanis én is ilyen lányt keresek:) 22F
2011. szept. 26. 14:09
 10/20 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat! (:

uccsónak: azért remélem nem élünk álom világban.. ;)

2011. szept. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!