Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg álomvilágban élek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg álomvilágban élek?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyan pasikkal volt kapcsolatom akikkel mindig volt valami gáz, megcsalt, csak szexre kellettem neki. Most úgy gondolom hogy majd egyszer rám talál egy olyan pasi aki minden szemszögből számomra tökéletes.. Tényleg van ilyen vagy csak túl pozitívan látom a dolgokat? Miért mindig csak olyan pasik közelednek felém akikkel nem létesítenék komolyabb kapcsolatot? Vágyom arra hogy megtaláljam azt a férfit akinek én vagyok a legszebb, akiben bízhatok, és akiről tudom hogy soha nem vágna át.. mondjuk létezik egyáltalán ilyen?
2011. szept. 26. 13:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csak nem:D Írtam neked privát üzenetet.:)
2011. szept. 26. 14:23
 12/20 Walk With Me ***** válasza:

Létezik, csak a korosztályunkban egyre ritkább, ahogyan az ilyen lány is. Én is csak egy rendes, egészéges erkölcsű lányra vágyom, akivel szeretetben/szerelemben éldegélhetünk együtt, de úgy látom a 16-2x évesek jelentős része még ki akarja csak élni magát, nem igazán kell nekik tartós, komoly kapcsolat.

20/F

2011. szept. 26. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is álomvilágba életem, csak értem jött a lovag. :)

Igaz 20 évesen ismertem meg (újra), de rám talált, és nem bántam meg, hogy vártam rá. Sokan mondták ,hogy ne áltassam magam, nincs korrekt férfi, úgy voltam vele ,akkor max vén lány maradok... de jött Ő, aki megért engem ,aki szeret, aki oda van értem ,aki csapodár és megannyi kalandot élhetünk át együtt.

22/L

2011. szept. 26. 14:51
 14/20 anonim ***** válasza:
nem kell egyböl aláfeküdni..nem birsz egy kicsit is gondolkozni,h milesz azután..várakoztasd meg a pasidat is egy kicsit..
2011. szept. 26. 14:53
 15/20 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
Persze, ha csaj lefekszik a 18 éve alatt 3 pasival már rib*nc meg k*rva, de ha egy pasi ugyanezt megcsinálja 10-20 csajjal, az meg dicséretre méltó...
2011. szept. 26. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Evolúciós pszichológia.
2011. szept. 26. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:
relatív... ha jól sejtem neked egy vonzó jó pasi kell akinek vannak belső értékei, tehát a megnyerő külső mellett megnyerő belsővel rendelkezik. szerintem nem mondok újat, de kívül-belül "tökéletes" férfi-fiú kevés van. ahhoz hogy beléd szeressen egy ilyen illető ahhoz neked is legalább hasonló kalibernek kell lenned. álmodozni szép dolog, néha kell is, mert a remény meg tud erősíteni a rossz pillanatokban, de legyünk őszinték: egy csúnya lány nem fog labdába rúgni egy jóképű tökéletes srácnál. (és ahogy fordítva sem)
2011. szept. 26. 16:34
 18/20 A kérdező kommentje:
igazatok van és abszolút nem érzem magam ribinek azért mert 3pasival voltam eddig.. az utolsóval maximálisan egyet értek viszont nem gondolnám magam csúnyának ahhoz hogy ne lessen egy "jó" pasim jó persze lehet hogy ez csak ego kérdése de én így gondolom. Persze vannak emberek akik próbálkoznak nálam de nem akarom őket áltatni ha már alapból nem jönnek be.. persze nevezhetjük ezt felszínességnek de azért valljuk be fontos a külső is!
2011. szept. 26. 17:12
 19/20 anonim ***** válasza:

"Szőkevagyok,nemhülye válasza:

Persze, ha csaj lefekszik a 18 éve alatt 3 pasival már rib*nc meg k*rva, de ha egy pasi ugyanezt megcsinálja 10-20 csajjal, az meg dicséretre méltó..."

Erre a volt barátom ezt mondta:

gondolj bele van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, az egy baromi jó kulcs!

de ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, az egy nagyon rossz lakat.

2011. szept. 27. 17:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez azért is van, mert a nőknek kevés petéjük van, de a férfaiknak millió spermájuk. Meg az egyház is tehet róla, kultúra, férfiuralom. Ennyi.
2011. szept. 27. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!