Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez most mi? Többi lent.

Ez most mi? Többi lent.

Figyelt kérdés

1. Általában nem álmodok semmit csak nagyon ritkán. Amikor nem álmodok akkor este valamikor olyan érzesre ébredek mintha valahonnan zuhannék de közbe meg se mozdulok (mint utólag mindig kiderül). Leginkább arra hasonlít mint ha leesnék az ágyról. Amint felébredek egy nagy levegőt veszek mintha viz alól jönnék fel azaz mint ha egy ideje nem vettem volna levegőt. Utána semmiféle álomra vagy ilyesmire nem emlekszem

2. Valamikor álmodok valamit és utana mikor felébredek olyan érzésem van mintha ez megtörtént volna már valamikor régen.

3. Ezt most kicsit furán tudom csak elmagyarázni: azt álmodom hogy XY mond valamit ZWnek és másnap meséli nekem ZW hogy mit mondott neki XY. Ezzel nem islenne baj csak hogy szóról-szóra azt mondja amit álmomban.

4. Volt egy nap egy olyan érzesem hpgy jobban tennem ha otthonmaradnék. Nem értettem hogy mi is történhetne de szinte reszkettem a félelemtől amikor elindultam edzésre és edzésen 2szer leestem a lóról.

Az értelmes válaszokat előre is köszi!!

2016. ápr. 23. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Hali

ez egy tök jó dolog

elmagyarazom:

a zuhanas érzés nekem is megvan nagyon sokszor ezt át lehet alakítani jó érzéssé, de mondjuk ez személy fuggo

a "megtortent" erzes az sem rosz mert az azt jelenti h kezdenek kielesedni az erzekeid (tudom ez lehet h furcsa, sokaknak az :D ) ami azt jelenti h fejlodsz.

a harmas pontodra nem tudok valaszolni, mert en mas vagyok mint te. a negyesre viszont annal inkabb tudok :D

sajat tapasztalat(ok)bol mondom h ha eleg ugyes vagy es megtalalod a modjat egeszen kifinomithatod ezt az ugynevezett megerzest. egeszen odaig h korbenezel az utcan es erzed h mi fog feled iranyulni vagy mi az ami nagy valoszínuseggel meg fog tortenni pl: meg amikor kisebb voltam a sulimenzan voltam, ereztem h le fog esni egy tanyer..leesett aztan mondom meg egy lefog leesett aztan oldalra neztem es azt gondoltam huha ott is lefog es ott is leesett.( ez egy gagyi pelda de megtortent) szoval osszefoglalva ha egy kicsit foglalkozol, hallgatsz ezekre a dolgokra akkor sokmindent eszrevehetsz ;)

2016. ápr. 23. 17:50
 2/2 anonim válasza:
A zuhanó érzés alfa állapotban tapasztalható. Mielőtt elalszol, és miután felébredsz, még alfa állapotban vagy.
2016. máj. 12. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!