Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kínoznak az álmaim!?

Kínoznak az álmaim!?

Figyelt kérdés

Most kb. már 4-5 honapja ugyan azok az álmok

kínoznak,minden este.A szereplők ugyan azok de a helyszínek nem.A szereplők:Én,az a lány aki tetszik,a barátom,aki

pályázik arra a lányra aki nekem tetszik.Mindíg változnak a helyszínek de a törtténet ugyan az álltalában.Pl:Egy suliban sétáltunk haverommal aztán arra lettünk figyelmesek hogy az aki pályázik arra a lányra az azt a

lányt megpuszilja.Én pdig csak azután berohanok egy szűkös wc-be és megvígasztal a haverom.Egy másik az amikor hárman vagyunk az a lány aki pályázik rá meg én,egy suli folyosón voltunk és ők ketten beszélgettek és én egyre távolodtam tőlük.

2016. ápr. 23. 10:36
 1/3 anonim válasza:
:D
2016. ápr. 23. 11:47
 2/3 anonim válasza:
Nagyon aggódsz amiatt, hogy elveszi tőled a lányt az a srác. Ideje a kezedbe venned a dolgokat, és megtenni az első lépést a lány felé, hogy elkerüld azt, amit az álmod előre jelez. Sok sikert!
2016. ápr. 23. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Félsz, hogy elhalásszák előled a csajt. Ha a barátod megvigasztal, akkor talán bízol benne,tudod hogy rá számíthatsz. Kb. ennyi
2016. ápr. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!