Mi az oka annak, hogy visszatérő álmaim vannak az általános iskolámról, pedig már lassan 10 éve nem jártam ott?
Figyelt kérdés
Elég gyakran vannak olyan álmaim, ahol iskolában vagyok, de ez szinte minden esetben az általános iskolám. Ami azért fura, mert a középiskola időben közelebb volt, arról mégis alig álmodom, és az általános iskolás éveimet amúgy is utáltam, minél előbb szabadulni akartam onnan. Akkor miért van az, hogy mégis szinte mindig avval álmodom? És elég jól fel tudom idézni a felépítését, pedig azóta nem jártam ott, hogy elballagtam.2016. febr. 24. 19:27
1/1 anonim válasza:
Részben meg is adtad a választ: hogy utáltad. Lehetséges, hogy az ott történtek még mindig lezáratlan konfliktust okoztak benned, amit még nem tudtál magadban feloldani, és ezért jelenik meg mindig az a helyszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!